Műsorújság
RTL Most

Szurkolók építették a legújabb F1-es autót

Apró darabonként a nyílt utcán rakták össze az új Forma 1-es autót a csapatszurkolók. A végén még Hamilton és Button is beszállt az építésbe.
F1: Így épült fel a legújabb aszfaltszaggató

A legújabb formulaautó alkatrészeit a csapat szurkolói szállították. Volt, aki a versenyautó kerekeivel gurigázott Berlin utcáin, egy lány pedig a speciális kormánnyal az ölében metrózott a nagy leleplezés helyszíne felé. Közben az autót a hiányzó alkatrészek nélkül a nagyközönség színe elé, egy porondra tolták be. Igencsak szárnyaszegetten festett, már-már azt lehetett hinni, valami tévedés történt, amikor feltűnt két ismerős arc.

A Forma-1 két világbajnoka is kivette részét az összeszerelésből: Jenson Button a kormányt, Lewis Hamilton pedig a beülő gallért tette a helyére. Pár percnek kellett már csak eltelnie ahhoz, hogy az alkatrészek az utolsó csavarig a helyükre kerüljenek és máris pompázott a 2011-es Mclaren.

A névadó Bruce McLaren egykori pilóta és konstruktőr büszke lenne mostani csapatára. Ahogyan a két brit pilóta is a legveretesebb angol versenyistálló autóépítésben nyújtott idei teljesítményre. Március 13-án Bahreinban kiderül, mire lesz elég a jól látható összhang.

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!

Legnézettebb videók