Fókusz

2011.02.07. 19:26 (hétfő)

Egy kerekesszékes fiú mesebeli története

Egy kerekesszékes fiú mesebeli története

Hihetetlen a története annak a dúsgazdag fiatal férfinek, akiről születése után a saját anyja lemondott. Kristóf ma kerekesszékéből ötszáz fős vállalatot irányít, bőkezű adakozó, lelkes állatvédő.

2011.02.07.


Egy különleges élettörténettel ismerkedhetnek meg. Kristóf, az ország egyik legfiatalabb és legtehetősebb cégvezetője, aki születésekor elképesztő hátrányból indult. Anyja lemondott róla. Édesapja azonban addig kereste a megoldást problémájára, mígnem itt, Magyarországon meglelte azt. Kristóf azonban nemcsak segítőkre, de új családra, anyanyelvre, sőt, hazára is talált. Munkabírását pedig mára talán csak életszeretete és nagylelkűsége múlja felül.


Nézze meg a Fókusz riportját!

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való