Műsorújság
RTL Most

Nem tökéletesek a szabadszájú királylányok

A botrányos Bamako-videóról először és utoljára a Fókuszban mondják el véleményüket a szépségkirálynők.
BOTRÁNY: „Nem vagyunk hercegnőcskék”

Serdült Orsi és Budai Zsuzsi, a két szépségkirálynő útnak indultak a 2010-es Budapest-Bamako Rallyn. Egy olyan videó került fel róluk az internetre, melyen úgy viselkednek, ahogy eddig csak kevesen láthatták és hallották őket.

A botrányszagú videó 10 hónappal a 2010-es Budapest-Bamako Rally után került napvilágra. Azonnal szétfutott a világhálón, és emberek ezrei kommentelték a különböző fórumokon. A káromkodásokat, sírást, veszekedést, néha kissé obszcén jeleneteket a rally alapítója, Szabó Gál András válogatta, vágta össze, majd tette fel az internetre. Ahogy mondja nem azért, hogy reklámot csináljon, a versenynek, hanem hogy annak egy másik arcát is bemutassa.

A közel három hét alatt, a két lány szinte minden pillanatát rögzítették. A kocsijukban, mögöttük is operatőr ült, és a műszerfalon, szélvédőn is volt egy-egy kiskamera. Az is tény, hogy amikor megálltak pihenni, enni, inni, aludni, szintén kamerák követték minden mozdulatukat.

Tény, hogy a lányok az összevágott kisfilmen nem játszották meg magukat. Megjelenik, az életuntságtól kezdve, a szinte hisztérikus jókedvig, és minden, ami e kettő között van. De az is tény, hogy az internetes kommentelőket megosztotta a video. Sokan természetesnek tartják ezeket a reakciókat, mások pedig mélyen elítélik, a valljuk be, hús-vér emberként viselkedő lányokat.

A szépségkirálynők a rallyn életükben először kerültek olyan körülmények közé, amikor nem tudtak ágyban aludni, napokon keresztül nem volt lehetőségük tisztálkodni, rendesen enni, inni. Többször eltévedtek az Atlasz hegységben, a Szaharában. Bizony, rendesen belekóstoltak a Budapest-Bamakoba.

Az igaz, hogy egy kicsit talán többet tudtunk meg a lányokról, mint tudni szerettünk volna, de az is tény, hogy más-más emberek, különbözőképp vezetik le az extrém feszültséget. Míg sok más résztvevő, akiket nem vett a kamera, gyakran verekedés közeli hangulatba került, a lányok pusztán a szájukat járatták a legnehezebb pillanatokban.

Nézze meg a Fókusz riportját!

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!

Legnézettebb videók