Fókusz

2010.10.07. 20:20 (csütörtök)

Teljes élet kerekesszékben

Teljes élet kerekesszékben

Egészségesen született, egy gyerekkorban kötelező védőoltástól bénult le, most ügyvédnek készül. A lány azért jár a jogi egyetemre, hogy sorstársainak segíthessen. Az elképesztő kálvária részletei a Fókuszban.

Huszonöt évvel ezelőtt Kellneréknek makkegészséges kislányuk született. Ám másfél év után boldogságukat egy tragikus fordulat beárnyékolta. Szilvi egy kötelező védőoltás miatt szinte teljesen lebénult. A szülők lányuk gyógyulása érdekében szinte minden csodaszert kipróbáltak Ausztriától Japánig. Mindezt a saját költségükön.

Az egyetemista lány ma már kerekesszékben ül, ami nagy szó, hiszen eleinte teljesen mozdulatlanul feküdt. Sőt élete álmához is egyre közelebb van. Ügyvéd szeretne lenni, és ha minden jól megy, idén végez a jogi egyetemen.

A Fókuszban láthatják a fiatal lányt, aki boldog és bizakodással tekint a jövőbe.

Nézze meg a Fókusz riportját!

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való