Műsorújság
RTL Most

Adok-kapok a Lázár-ügyben

Kiderült, hogy Kovács Lázár gyermekének anyja házat, autót és 4 millió forintot követelt cserébe azért, hogy nem fordul a nyilvánossághoz.
A szappanopera mostani epizódja előtt nézzük meg mi történt eddig: A sztárséf félrelépett, melynek gyümölcse egy kisfiú lett. A legifjabb Kovács Lázár anyukája azt állítja, a séf csak egy darabig gondoskodott róluk. Miután elapadt a pénzforrás, a nő a bulvárlapokban mesélt a történtekről.

Lázár egy darabig tűrte, de aztán betelt a pohár. Először itt a Fókuszban mondta el véleményét. Illetve inkább az ügyvédje beszélt, ő csak helyeselt. A családon túlmutató perpatvar egyre csak durvul. Andrea korábban azt állította, megfenyegették, megverték. Még sérüléseket is mutatott. Mint kiderült, a nő ellen egy korábbi garázdaság miatt- eljárás indult. Most azonban úgy tűnik ő vált céltáblává.

Kovács Lázár ma már újra hallgatásba burkolózott. Ügyvédje szerint bizonyítani tudják, hogy a szerető ugyanolyan életszínvonalat követelt a séftől, mint amilyet feleségének biztosít. Állítólag még a bugyija márkája is megegyezett az asszonyéval. Mindezt Andrea nem tagadja.

Abban mindkét fél biztos, hogy már csak a bíróság dönthet a kisfiút illető pénzről. Andrea így a reméltnél biztosan kevesebbet kap, Lázár pedig biztosan többet fog költeni erre a gyermekére, mint tervezte. Az is valószínű, hogy a folyamatos háború legnagyobb vesztese a séf - egyelőre - legifjabb gyermeke. Lázár felesége ugyanis a történtek után- annyira megbocsájtott férjének, hogy még egy gyermeket vállalt a pár.

Nézze meg a Fókusz riportját!

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!

Legnézettebb videók