Műsorújság
RTL Most

Belehalt a vakbélgyulladásba

Megszólal a gyászoló apa, akinek fia egy vakbélműtét következtében halt meg Pécsen. A szülők 18 évig küzdöttek azért, hogy gyerekük lehessen, most nem tudják elfogadni, hogy egyetlen fiúkat egy rutinműtét után kellett elveszíteniük.
DRÁMA: a gyászoló apa vallomása


Augusztusban lett volna húsz éves, az anyukája születésnapján halt meg a kórházban valószínűleg azért, mert túl későn operálták meg. A fiú édesapja egy szem gyermekét gyászolja, és szeretné megérteni, hogyan történhetett meg a tragédia, amikor a vakbélműtét ma már orvosi rutin beavatkozásnak számít.

Szerinte, ha az orvosok nem hibáznak, fia ma is élne. Mindenképpen perel az igazságért. De miért halhat meg valaki rutinműtét következtében? Felidéztük a legdrámaibb eseteket.

Nézze meg a Fókusz riportját!

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!

Hasonló videók

  • A színésznő Tisza-tó rajongása a lehető legkalandosabb formában kelt életre, amikor szinte eggyé vált a természettel abban a pár napban, amíg a gyönyörű magyar tájegységen pihenhetett. Bár a Jófiúk forgatása miatt túl sok ideje erre nem volt, de ezt a rövidke időt is a számára legtökéletesebb helyen tölthette.

  • A túlzásba vitt pirulák sokszor inkább ártanak, mint használnak, ezért csak azt és annyit szabad használni, amennyi tényleg szükséges a szervezetnek. Hírességeket is kérdeztünk, hogy miket szednek? C, D, A, B vitaminok, amiket hajlamosak vagyunk túladagolni. Mégis miből mennyit érdemes és lehet-e őket máshogy pótolni?

  • Először erősítette meg az amerikai haditengerészet hivatalosan, hogy UFO-k, azaz azonosítatlan repülő tárgyak láthatóak azon a három felvételen, amit még a New York Times szivárogtatott ki 2017-ben. Donald Trump is megszólalt az ügyben.

  • A legtöbb macska ugyan gyűlöli a vizet, de ez, a Virgin Islands-beli Mike Usher kiscicájára nem igaz. Gracie egy pillanatra sem inog meg vidáman úszkáló gazdája fején, ő maga is követi Mike-ot a vízbe. Úgy tűnik, hogy ő a világ első macskája, aki szívesen vesz úszóleckéket is a gazditól.

  • Először a Fókusz riporterének mesélt Fecsó (Szegedi Ferenc) Vivivel (Vasvári Vivien) történt szakításáról. Elmondta, mi miért történt, és hogy érzi most magát. Arról is beszélt, mi lesz közös kisfiúkkal.

Legnézettebb videók