Műsorújság
RTL Most

A Fókuszban vallott Daróczi állítólagos szeretője

Kilépett a névtelenségből, az arctalanságból, és most megszólalt! A 34 éves hölgy azt állítja magáról, ő volt Daróczi Dávid barátnője 4 éven keresztül.
Nóra, mint mondta ott volt az egykori kormányszóvivő temetésén, de a hátsó sorokban állt. Dávid édesanyjával is csak a temetés után ismerkedett meg, de barátját jól ismerte az ő családja, hiszen Daróczi gyakran megfordult nálunk Székesfehérvárott.

„Közel voltunk ahhoz, hogy összeköltözzünk, és Klaudiát csak felhasználta, hogy őt nap mint nap fotózzák, hogy együtt nyilvános helyeken mutatkozzanak, de Dávid mindig is tudta, hogy a Klaudiának ő csak egy bosszú” -mondta Nóra.

Az állítólagos kedves sok apró részletet ismer Daróczi öltözködésével, szokásaival kapcsolatban. Azt mondja, ez a bizonyíték, mert ilyen részleteket csak olyan ember tudhat, aki közel áll a másikhoz. Tudja, milyen alsónadrágot viselt, milyen divatmárkákért rajongott… és számtalan fotó is készült együttlétük 4 éve alatt, amelyeket viszont nem mutat meg senkinek, ügyvédi letétbe helyezi a képeket.

A kapcsolatnak és az ábrándozásnak a tragikus esemény véget vetett. Nóra azért jelentkezett csak most, mert megelégelte a szerelmét ért mocskolódást.


A Fókusz riportját itt nézheti meg!

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!

Legnézettebb videók