Műsorújság
RTL Most

Rékasi tetkóval teszi teljessé alakítását

Rékasi Károly sokáig dédelgette titkos vágyát, a nagy mű végre elkészült! Amíg Bartha Zsolt a hűvösön bűnhődött tetteiért, addig a Barátok közt rosszfiúját alakító színész álmait váltotta valóra.
TETKO: Rékasi megmutatta, mit varratott

Rékasi Károly, Bartha Zsolt bőrében szerda este – fél év távollét után - visszatér a Barátok köztbe, ami a sorozat állandó nézőinek nem volt újdonság.

Az már sokkal inkább meglephette a nézőket és a színészkollégákat is, hogy Rékasi mi mindennel töltötte a szabadidejét, amíg az általa alakított rosszfiú a hűvösön töltötte megérdemelt büntetését.

A színész szerette volna az általa játszott karaktert egyedivé tenni egy tetoválással. Rékasi hősiesen bírta órákon át a varratást. Közben azt mesélte, bár ő elég strapabíró alföldi fiú, aki ritkán ijed meg valamitől, egy dolog van, amit felnőttként sem tud elviselni: a tű.

A nagy visszatérés sok kérdést tartogat: Zsófi hogy fogadja majd férjét és a tetoválását? Hogyan alakul Zsolt további élete a Mátyás Király téren?! A válaszokat megkapjuk a Barátok köztben.

Nézze meg a Fókusz riportját!

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást visszanézheti az RTL Most-on!

Mindent a Barátok köztről itt!

Legnézettebb videók