Műsorújság
RTL Most

Babát vár a híradós

Boros Kriszta egyre többet mosolyog. Az RTL klub Házon kívül című műsorának felvételén már egyértelműen kiderült kolléganőnk boldogságának oka. A műsorvezető gyermeket vár.
Mivel – ahogy Kriszta mondja- ez nem betegség, hanem állapot, amíg az orvosok engedik, nem hagyja abba a munkát. Mi is az egyik riportjának helyszínére kísértük el.

Kriszta örömébe azonban üröm is vegyül. A gyermeket ugyanis egyedül kell vállalnia. Nem könnyű a döntés, mégis egyértelmű a válasz.

„ A kapcsolatnak - melynek ez a gyermek a gyümölcse- hamarabb vége lett, minthogy kiderült volna, hogy van egy gyümölcse, és hát ez a kapcsolat helyrehozhatatlan. Szerencsére barátsággal váltunk el, de nem fogunk együtt élni. Tehát én a gyereket ebben az értelemben egyedül fogom felnevelni. Viszont nagyon sokan vannak körülöttem. Mindig sejtettem, hogy sok barátom van, de most tudtam meg, hogy sok barátom van” – mondta a műsorvezető.


A kisbaba szeptemberre várható, így a Híradóban nyáron még láthatjuk Krisztát. Utána pedig az élet legszebb feladata jut neki, amelynek – ahogy ő fogalmaz - minden pillanatát tökéletesen átélni és élvezni akarja.


A Fókusz riportjából kiderül, kisfia vagy kislánya lesz-e Boros Krisztának!


A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást visszanézheti az RTL Most-on!

Legnézettebb videók