Műsorújság
RTL Most

„Nem vagyok bűnöző!”

Elfogató parancsot adtak ki Keleti Györgyi ellen. A lány egy közúti ellenőrzésen tudta meg, hogy az olaszok a kiadatását kérik. Azzal gyanúsítják, hogy lakást, és hirdetést szervezett prostituáltaknak. A Fókuszban reagált az őt ért vádakra.
EXTRA: Keleti Györgyi és ügyvédje reagál a vádakra


Egy bűncselekménnyel vádolják, de már két országban is: Keleti Györgyire a magyar nyomozóhatóság mellett már az olasz igazságszolgáltatás is kíváncsi volna. A model hiába tagadja, hogy bármi bűnöset tett volna, mégis vádat emelt ellene az ügyészég, üzletszerű kéjelgés elősegítésének bűntette miatt. Az ügyészség szerint lakásokat, apartmant bérelt különféle olasz városokban a lányok részére, és ezeknek a lányoknak a fényképét internetes hirdetési oldalakon segített elhelyezni, és ezért a tevékenységért cserébe ő rendszeresen közvetítői díjat vett át a lányoktól.

Keleti Györgyi nyilatkozott a Fókusznak:

„Az olaszországi megkeresés engem is megdöbbentően meglepett, nem tagadom, Magyarországon valóban van folyamatban lévő eljárás ellenem, ennek ellenére semmilyen bűncselekményt nem követtem el, ezért nem kívánok és nem is tudok ebben az ügyben többet nyilatkozni, addig amíg ez le nem záródik, és nyilvánvaló, hogy utána okosabbak leszünk és többet tudunk mondani.”


Nézze meg a Fókusz riportját itt!

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást visszanézheti az RTL Most-on!

Legnézettebb videók