Műsorújság
RTL Most

Pokoli torony

A horrorházban bűz és mocsok uralkodik, fűtés évek óta nincs, a szabadulás pedig rendkívül nehéz.

A Fókusz riportjait megnézheti a videótárban!

A teljes adást visszanézheti az RTL Most-on!

Egy messziről teljesen átlagosnak látszó épület, ahol már 10 éve nincs fűtés, a közös mellékhelyiség bűze iszonyú és ahol eddig mindent elloptak, ami mozdítható.

Az Állami Építőipari Vállalat tízemeletes munkásszállójában a rendszerváltás után alakítottak ki komfort nélküli olcsó lakásokat. Kezdetben jó lehetőségnek tűnt ide költözni, de később minden rémálommá változott...

Egy hölgy takarítja az épületet, aki szerint ez lehetetlen küldetés, olyan állapotok uralkodnak. A fűtést 1999-ben kapcsolták ki a lakók tartozásai miatt. Aki tudott, elmenekült, de sokak számára ez volt az utolsó végállomás.

A Fókusz pokoli túrára indult a veszprémi toronyházban, a megdöbbentő riport itt látható!

Hasonló videók

  • Barabás Kiss Zoltán már a főiskola elvégezése után jó barátságot kötött Szerednyey Bélával, akivel azóta is együtt dolgoznak a Madách Színházban. A színházon kívül van még egy közös pont az életükben: évtizedek óta a vitorlázás és a Balaton szerelmesei. Béla, amikor lehet feleségét, Szilviát is elviszi hajózni, ahogy Zoli 14 éves nagyfia, Zétény is gyakran velük tart.

  • A legendás kaszkadőrrel, a most 72 éves Vic Armstronggal találkoztunk Budapesten. Az Oscar-díjas dublőr több tucatnyi hollywoodi szuperprodukcióban volt kaszkadőr, később kaszkadőr koordinátor, sőt még önálló nagyjátékfilmet is rendezett. Vic Armstrong azonban ma már inkább unokáival szeret időt tölteni, angliai birtokán.

  • Először döntöttek a nézők a párkeresők sorsáról. Lalinak kellett közölni a végeredményt, nehezen viselte a rossz hírt vivő szerepét. Szilvi elfogadta, Patriknak fájt, hogy szerelem és dicsőség nélkül kell elhagynia a szerelem szigetét.

  • A házasodásra kész, szerelemre és családra vágyó gazdák levélírók százai közül kiválasztották a legszimpatikusabbakat. Hat jelentkezővel személyesen is találkoztak és ebből hárommal randizni is fognak, meg a saját birtokukon is megnézhetik, ki hogyan tudna alkalmazkodni az életükhöz. Niki gazda úgy érzi, már megint megcsalták első benyomásai, és örül, hogy a műsor szabályai rákényszerítik arra, hogy megmondja az érintettnek: nem szeretne vele több időt tölteni.

  • Hosszan tartó, súlyos betegség után elhunyt Marton László, Kossuth díjas rendező. Egykori kollégái, tanítványai emlékeznek a színházcsinálóra. Megszólal a tanárkolléga, Hegedűs D. Géza, az évtizedes barát és pályatárs Lukács Sándor, Hegyi Barbara és a fiatal generáció egyik meghatározó színésze, Józan László is.

  • Egy holland kutatás szerint péntek 13-án sokkal kevesebb baleset történik, mint a többi napon. Ennek oka lehet az is, hogy az emberek elővigyázatosabbak, mert babonából vagy sem, de félnek a balszerencsétől, és jobban figyelnek. A mostani dátum azért is érdekes, mert éjjel telihold lesz, mégpedig az őszi napéjegyenlőséghez legközelebbi, ezt pedig Arató Holdnak nevezik. Ilyen utoljára kétezerben történt, és legközelebb 2049-ben lesz ismét.  

Legnézettebb videók