Műsorújság
RTL Most

Bemutatjuk a mentorsegédeket!

Az utolsó, minden eldöntő forduló. 24 kiváló énekes, közülük azonban csak 12-nek szurkolhatunk majd egész ősszel az X-Faktor élő adásaiban. Alig több, mint 24 óra múlva kinyílnak a Mentorok Házának kapui, ahol minden eldől. De vajon idén kik lesznek az ítészek segítői?    
 
MENTORSEGÉDEK: „Könnyebb hozzászólni, mint meghozni a döntést”

MENTORSEGÉDEK: „Átadtam magam annak a varázslatnak, amit okoztak”

Emlékeznek még? 2010-ben Stohl András az első X-Faktor felkonferálása közben leesett a színpadról az RTL Klub székháza előtt. Akkor végül közlekedési balesete miatt Sebestyén Balázs vette át a helyét.

Danton halála, István a király vagy Örült nő – csak néhány színházi darab, amelyekben Alföldi és Stohl együtt dolgozott az elmúlt néhány hónapban. Már 20 éve jóbarátok, így nem meglepő a rendező döntése.
    
Minden idők legjobb magyar mentora visszatér a műsorba. Big G visszavonulásával jött Little G, aki nem habozott és a kétszeres győztest kérte fel segédítésznek a 25 év felettiekhez.

A Belmondo zenekar frontembere érdekes választás volt Tóth Gabi részéről. 2007-ben ugyanis többször is összeboronálták őt Czutor Zolival. A kétgyerekes apukához fűződő viszonyát később Gabi egy újságcikkben tisztázta. Azt mondta, csak munkakapcsolat volt köztük.

Az R-Go frontembere nagyon fiatal lányokat választott idén a Mentorok Házába, így úgy döntött, hogy egy fiatal, szintén tehetségkutatóból kiemelkedett segítőt választ magának. Puskás Peti ráadásul nagyon tiszteli és kedveli a csikidám királyát.    
       

Nézze meg itt a Fókusz riportját!

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!

Hasonló videók

  • Barabás Kiss Zoltán már a főiskola elvégezése után jó barátságot kötött Szerednyey Bélával, akivel azóta is együtt dolgoznak a Madách Színházban. A színházon kívül van még egy közös pont az életükben: évtizedek óta a vitorlázás és a Balaton szerelmesei. Béla, amikor lehet feleségét, Szilviát is elviszi hajózni, ahogy Zoli 14 éves nagyfia, Zétény is gyakran velük tart.

  • A legendás kaszkadőrrel, a most 72 éves Vic Armstronggal találkoztunk Budapesten. Az Oscar-díjas dublőr több tucatnyi hollywoodi szuperprodukcióban volt kaszkadőr, később kaszkadőr koordinátor, sőt még önálló nagyjátékfilmet is rendezett. Vic Armstrong azonban ma már inkább unokáival szeret időt tölteni, angliai birtokán.

  • Először döntöttek a nézők a párkeresők sorsáról. Lalinak kellett közölni a végeredményt, nehezen viselte a rossz hírt vivő szerepét. Szilvi elfogadta, Patriknak fájt, hogy szerelem és dicsőség nélkül kell elhagynia a szerelem szigetét.

  • A házasodásra kész, szerelemre és családra vágyó gazdák levélírók százai közül kiválasztották a legszimpatikusabbakat. Hat jelentkezővel személyesen is találkoztak és ebből hárommal randizni is fognak, meg a saját birtokukon is megnézhetik, ki hogyan tudna alkalmazkodni az életükhöz. Niki gazda úgy érzi, már megint megcsalták első benyomásai, és örül, hogy a műsor szabályai rákényszerítik arra, hogy megmondja az érintettnek: nem szeretne vele több időt tölteni.

  • Hosszan tartó, súlyos betegség után elhunyt Marton László, Kossuth díjas rendező. Egykori kollégái, tanítványai emlékeznek a színházcsinálóra. Megszólal a tanárkolléga, Hegedűs D. Géza, az évtizedes barát és pályatárs Lukács Sándor, Hegyi Barbara és a fiatal generáció egyik meghatározó színésze, Józan László is.

  • Egy holland kutatás szerint péntek 13-án sokkal kevesebb baleset történik, mint a többi napon. Ennek oka lehet az is, hogy az emberek elővigyázatosabbak, mert babonából vagy sem, de félnek a balszerencsétől, és jobban figyelnek. A mostani dátum azért is érdekes, mert éjjel telihold lesz, mégpedig az őszi napéjegyenlőséghez legközelebbi, ezt pedig Arató Holdnak nevezik. Ilyen utoljára kétezerben történt, és legközelebb 2049-ben lesz ismét.  

Legnézettebb videók