Fókusz

2015.05.18. 17:00 (hétfő)

Barátok közt: Nevetés és egy nagy bejelentés a csapatépítőn

Barátok közt: Nevetés és egy nagy bejelentés a csapatépítőn

Varga Izabella kolbászt töltött, Nyári Dia és Seprenyi Laci megkönnyezték a főzőversenyt, a sorozat szívtiprói a hidegben is csúszdáztak, és emellett kiderült, miért tűnik el Alíz néhány hónapra a Mátyás király térről. Mind ez a Barátok közt ráckevei csapatépítő napján történt.

A csapatok körbenéztek a farmon, a háziállatok között. Szőke Zoltán elárulta, hogy egy ehhez hasonló népes parasztudvar környékén nevelkedett a Vajdaságban, ezért otthonosan mozog ebben a közegben. Alexa is jókedvűen fotózta az állatokat. Nem sokkal később egy hozzá a kapcsolódó bejelentés hangzott el. Barátok közt Fekete Alízja több mint négy év után csak egy kis időre távozik, a három hónapos távolléte alatt a tervei szerint utazni fog, Európától kezdve, Ázsiáig.

Gubik Ági az egyik új csapattag, akit a közelmúltban a legjobb sorozatszínésznő díját is megkapta, azt mondta, számára azért is volt örömteli ez a nap, mert a kollégákkal jobban volt ideje beszélgetni, megismerni egymást.
 

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!
 
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való