Műsorújság
RTL Most

Az ember, akit csak úgy emlegetnek: a magyar Schwarzenegger

A 33 éves Molnár Péter amatőr testépítő világbajnok nevét hamarosan minden rangos versenyen megismerik, főleg, hogy most Hong Kongban megnyerte első profi testépítő megmérettetését a 80 kiló feletti kategóriában, ő lett az abszolút nyertes is.
Sorban állnak a kínaiak a közös fotóért, a bodysok között övé a világ legvékonyabb dereka, méghozzá 71 centiméter versenyformában, és a magyar Arnold Schwarzeneggerként emlegetik a testépítők között, még a tengerentúlon is. 17 évesen kezdte a testépítést, de már 12 évesen is profin feszített, nem hiába, hogy mostanra ő lett a világ legjobb pózolója. Onnantól kezdve pedig, hogy megnyerte élete első komolyabb versenyét 2007-ben, megállíthatatlan volt.

Barátnőjével a világbajnok fitmodell Lengyel Viviennel épp a kezdeteket elevenítik fel. Azért ezért a testért tenni is kell. Így a versenyformában 95 kilós legenda most beveszi az edzőtermet barátnőjével együtt. Ez nekik ugyanis mindennapos program.

De mennyire feltétel az, hogy bodybuilder kizárólag bodybuilderrel járjon, vagy legalábbis ugyanerről a területről válasszon magának párt?
 

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!

Legnézettebb videók