Műsorújság
RTL Most

Az egész klímaváltozás egy nagy kamu?

Dr. Miskolczi Ferenc kandidátussal sikerült interjút készítenünk. A NASA-nál, Hamptonban, a Langley Research Centerben is dolgozott, ott is azt tette, amihez ért: a légkört elemezte. Csakhogy tudományos fokozatai lehetővé tették, hogy olyan elméletet alakítson ki, amely szerint nem létezik és soha nem is létezett üvegházhatás. Polgár Géza riportja.
Kidolgozta az elméletét, kiszámolta a légkör áteresztőképességét és azt kapta, hogy a vastagság állandó. Széndioxid ide vagy oda, ez a szám nem változik. A légkör nem vékonyodik, állandó vastagságú. Pedig a 2000-es évektől fogva talán a légkörvédelmi lobbi az egyik leghangosabb. Szén-dioxid lábnyom, üvegház-hatású gázok, táguló ózonlyuk. Dr. Miskolczy szerint a káros széndioxid kibocsátás negatív hatása a globális felmelegedésre egy tudományos szemfényvesztés. Megtapasztalta azt is, ahogy a NASA-nál egyszerűen meghamisítják az eredményeket, 2006 környékétől egyszerűen elutasítják azokat a tudósokat, akik a híres üvegház-elmélettel szembe mennek.

 
 

Dr. Miskolczi Ferenc, fizikus, programozó, a természettudományok doktora, a tudományos akadémia kandidátusa. Amerikai otthonából évente egyszer jön haza családlátogatásra. Elcsíptük. A vízen nem képes járni, de tud egy-s-mást. Fizikus diploma az atomfizikai tanszékről, csillagászati doktori, földtudományi kandidátusi oklevél a Magyar Tudományos Akadémiáról. 2003 óta feszegeti a nagy kérdést.

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!

Legnézettebb videók