Műsorújság
RTL Most

Ambrus Zoltánt részegséggel vádolták

„Részegen támolygott Ambrus Zoli a kocsmában” – ez a hír jelent meg a napokban az Irigy Hónaljmirigy egykori tagjáról. Fénykép is készült a zenészről, a lap egyik olvasója kapta le, aki azt állította, Zoli annyira felöntött a garatra, hogy alig tudott állni a lábán. Ambrus szerint mindez egyszerűen nem igaz.
 
Zoli most a beszédes nevű Alcohol zenekarban játszik. A csapat énekese szerint a név nem jelenti azt, hogy hétköznapi józanságukat elvesztették volna. Nem tagadja, hogy szokott inni, de ki nem, tette hozzá. Szomorú, de neki nem kell pohárhoz nyúlnia ahhoz, hogy egy felületes szemlélő részegnek higgye. 9 éve súlyos autóbalesetet szenvedett, melynek következményei ma is kísértik.
 
Kilépett a mirigyek közül, aztán elvált a feleségétől. Úgy tűnt, padlóra került, ahonnan nem tud feltápászkodni. Néhány hónapja azonban büszkén újságolta a Fókusznak, hogy sínen van az élete.
Nem hiányzott neki a napokban megjelent újsághír, miszerint részegen kocsmázott. Azt mondja, hétvégenként előfordul, hogy bulizik, de hétköznap a munka mellett nem tud és nem is akar italozni.
Azt mondják, aki lefényképezte Zolit, részegebb volt, mint ő.

 

 

Legnézettebb videók