Műsorújság
RTL Most

Állati kalandorok: az elmúlt év nagy szökései

Bika a nézőtéren, vágtázó lovak a 4-es főúton, fékevesztett marha vagy elszabadult cirkuszi elefánt a Kálvin téren. Háziállatok, vagy fogságban tartott vadállatok is könnyen okozhatnak meglepetést viselkedésükkel. Kecskeméten oroszlánok indultak városnézésre. Czakó József riportja.

Az állatmentők éppen a közelben voltak, így ők is részt vettek a mentésben. Az oroszlánok a napozónak nevezett tartózkodóból kisétáltak. Pánik nem volt, de a forgalom azonnal megállt Kecskeméten.

 

A legújabb szökevényekről hosszabb videót is megnézhetnek itt.

 


A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!
 

Hasonló videók

  • Tényleg valós veszély, hogy a robotok okosabbak lesznek az embereknél és átveszik tőlünk a hatalmat? Különböző vallások képviselőit kérdeztük a jövőnket meghatározó mesterséges intelligenciáról, az emberi életet meghosszabbító génterápiáról, és a világ első robot papjáról. Aztán egy világhírű magyar dal, amit 100 nyelvre fordítottak le és a szerző, aki a világhírnév helyett a VII. kerületi zongorát választotta

  • A színésznő Tisza-tó rajongása a lehető legkalandosabb formában kelt életre, amikor szinte eggyé vált a természettel abban a pár napban, amíg a gyönyörű magyar tájegységen pihenhetett. Bár a Jófiúk forgatása miatt túl sok ideje erre nem volt, de ezt a rövidke időt is a számára legtökéletesebb helyen tölthette.

  • A túlzásba vitt pirulák sokszor inkább ártanak, mint használnak, ezért csak azt és annyit szabad használni, amennyi tényleg szükséges a szervezetnek. Hírességeket is kérdeztünk, hogy miket szednek? C, D, A, B vitaminok, amiket hajlamosak vagyunk túladagolni. Mégis miből mennyit érdemes és lehet-e őket máshogy pótolni?

  • Először erősítette meg az amerikai haditengerészet hivatalosan, hogy UFO-k, azaz azonosítatlan repülő tárgyak láthatóak azon a három felvételen, amit még a New York Times szivárogtatott ki 2017-ben. Donald Trump is megszólalt az ügyben.

  • A legtöbb macska ugyan gyűlöli a vizet, de ez, a Virgin Islands-beli Mike Usher kiscicájára nem igaz. Gracie egy pillanatra sem inog meg vidáman úszkáló gazdája fején, ő maga is követi Mike-ot a vízbe. Úgy tűnik, hogy ő a világ első macskája, aki szívesen vesz úszóleckéket is a gazditól.

Legnézettebb videók