Műsorújság
RTL Most

A metró réme: több utast is bántalmazott ez a férfi

Kern Barbarát az M3-as metrón, minden előzmény nélkül bántalmazta egy férfi, még múlt hét csütörtökön.
Barbara a férfi fotóját mutatja. A lány ugyanis lefotózta támadóját, aki miután megütötte, rezzenéstelen arccal utazott tovább még több megállón keresztül. A metrón többen is utaztak, de senki sem sietett a segítségére. Nem ez volt az első eset, hogy bármilyen ok és előjel nélkül megtámadtak valakit tömegközlekedési járműveken.

Katalint három hónappal ezelőtt támadta meg az Oktogonon egy őrjöngő férfi, aki nekifutásból rúgta arcon a gyanútlan asszonyt, akinek két helyen eltört a járomcsontja, az orra és az álla. Azonnal elvesztette az eszméletét. A 4-6-os villamos fantomjaként elhíresült férfi hetekig tartotta rettegésben a várost, több áldozata is volt akár csak a Barbarát megtámadó férfinek.

A lány ugyanis megosztotta támadója fényképét az egyik közösségi oldalon. Azóta a férfi több áldozata is jelentkezett, valamint az ismeretlen férfi anyja, aki elnézést kért Barbarától. Azt mondta a fia beteg, de nem kapja meg a megfelelő ellátást. Barbara sem érti, hogy mivel válthatta ki támadója haragját, hiszen mint mondja nem szólt, és nem is ért hozzá. Azóta már feljelentést tett a rendőrségen. Mint mondja, a férfinek segítségre van szüksége, és nem szeretné, ha más is úgy járna, ahogy ő. Az eset óta fél, ha metróra kell szállnia.
 

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!

Legnézettebb videók