Műsorújság
RTL Most

A hajtetoválás az új őrület

Extrém figurák a fejbőrön, és emberi hajból, vagy szakállból készült valóságos festmények az arcon. Új őrület söpör végig a világsztárokon: hajtetoválásnak hívják. Képzeljék, ezt az iparágat egy magyar fodrásznak köszönheti a világ, aki álmában sem gondolta, hogy egyszerű hóbortja egy napon tömeghisztéria lesz.
Különleges minták és alakzatok, élethű fejek a fejen vagy éppen egy kutyán: jelen esetben a szőrbe, de leginkább a hajba borotválva.A világsztárok közül is már jó páran választották annak idején az oldalt felborotvált hajat, de csak néhányan merték bevállalni a mintákat is. Cassie, Kanye West, Willow Smith,Beckham és Chris Brown is imádta a hajszobrászat eme fájdalommentes irányzatát, a hajtetoválást, amit Magyarországon egyedülálló módon a 34 éves erdélyi származású Crisan Carlo fejlesztett ki.

Carlo önmagának készíti el a szakállát és haját is a tükörből, ami azért, valljuk be, nem lehet egyszerű feladat ezeknél a non-figuratív mintáknál, hiszen pontosan végig kell gondolnia, hogy mi minek az inverze. Legegyszerűbb művét 5 perc alatt alkotta meg, de előfordult, hogy 3-4 óráig is dolgozott. Szerinte Magyarországon egyre nyitottabbak az emberek az extrém dolgok iránt. Most is két vendég érkezik hozzá hajat tetováltatni.
 

A teljes adást megnézheti az RTL Moston! 

Legnézettebb videók