Műsorújság
RTL Most

A Balaton legszebbjei - nem csak szépek, okosak is a lányok!

A Miss Balaton egy mára legendássá vált szépségverseny. Idén arról lehetett felismerni, hogy szép nők nemcsak a színpadon vonultak fel, de a zsűriasztal mögött, és a közönség soraiban is. Kezdjük mindjárt a Balaton újdonsült királynőjével, aki Békéscsabáról érkezett, és természetesen nem jön zavarba, ha kolbászt kell töltenie.
Megválasztották a Balaton királynőjét. A 22 éves Viczián Csilla békéscsabai lányként jól ért a kolbásztöltéshez, ám ezt a tudását a versenyfelkészülés alatt mellőznie kellett. A nyáron több ezer jelentkezőből, négyfordulós castingon választották ki a 16 döntős lányt, akik végül egy egyhetes felkészítő táborban vettek részt. Nem csak a táborban volt jó a hangulat, hanem közvetlenül a verseny előtt is. A zenés hangulatról, az egyik versenyző, gondoskodik, aki zenetanárként dolgozik. Bátran kijelenthetjük, hogy nem csak szépek, de okosak is a lányok. Akad közöttük biológus, könyvelő, sőt még fogorvos is.

A legizgalmasabb szakmája azonban Horváth Alexandrának van. Ő Németországban több sorozatban is szerepel. Ide 18-28 éves korig jelentkezhettek a lányok. Több testvérpár is indult a versenyen, ám arra nem sűrűn van példa, hogy mindketten a döntőig jussanak.
 

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!

 

Legnézettebb videók