Műsorújság
RTL Most

Melyik Farmerlegény locsolóverse lett a legütősebb? Szavazz!

Húsvétkor a férfiak természetesen a tanyán sem feledkeztek meg arról, mit szokás tenni a hímes tojásért cserébe. Fel is szerelkeztek egy-egy vedér vízzel, nehogy a lányok hervadozzanak az ünnep után. A locsoláshoz mindegyikőjük locsolóverset költött a Farm egyik menyecskéjének.

Attila

Egyszerre két lánynak, Diának és Heninek írt költeményt, de szemmel láthatóan egyáltalán nem riadt meg a dupla kihívástól.
 
Klikk a képre a videóért!

Gergő

Petőfit megszégyenítő rímpárokkal vezette fel a vizesvödör lendítését, célpontja Brigi volt.
 
Klikk a képre a videóért!
 

Márk

Kecskeszőrös hasonlatával már egyből belopta magát Laura szívébe, nem is maradt el a locsolkodás.
 
Klikk a képre a videóért!

Norbi

Az immár helyes feliratú sapkát viselő favágó saját hímes tojásait kínálta fel Cintinek a locsolás mellé.
 
Klikk a képre a videóért!

Sándor

A nyugállományú tűzoltó a vödör vízben is felismerte egykori hivatását, és alig 10 másodpercben sikerült megfogalmaznia, hogy szeretné a jó értelemben oltani Dórit.
 
Klikk a képre a videóért!

Sanya

Az egykori chippendale-fiú a fitnessz fogalmain keresztül igyekezett megágyazni Vivi meglocsolásának.
 
Klikk a képre a videóért!
 

Most rajtad a sor!
Szavazz, melyik legény verse sikerült a legjobban!

 
 

Hasonló videók

  • A szavazás lezárásakor 61-39 százalékot mutatott a két fantomkép. Majd néhány másodperc feszült várakozás után Anikó és Zé közösen hirdették ki a Farm győztesét, Gábort. A fiú örömében futkározott és hálálkodott: megígérte, hogy innentől kezdve minden vasárnap ott lesz a templomban.

  • Bár Gergő nehezen alakít ki barátságot, Brigivel azonnal lelki társra talált – egy ideig. A közös hintázás után jött az együttalvás, a gyors szerelembe esés, és az elkerülhetetlen viszályok, majd a búcsú. Az utolsó hét a felszabadulás, az utolsó hajnal pedig bohóckodás jegyében telt a férfi számára.

  • A fiatal, életerős fiú félve érkezett a Farmra, tartott tőle, hogy hátránnyal indul a többiekkel szemben. Sanyával került a leghamarabb barátságba, emlékeztette őt az édesapjára, és volt kivel edzeni, tápszert eszegetni. A kecskefejő állomás megépítésére a legbüszkébb, valamint arra, hogy az összes háztájit tudja utánozni (hangban).

  • Nagyon szomorúan érkezett a Finálé stúdiójába a fiatal lány. Rengeteget tanult, és élt meg, és sajnálja, hogy csak a konfliktusai kerültek leginkább előtérbe. Cintia a szavazatok 23 %-ával lépett fel a Farm dobogó harmadik fokára.

Legnézettebb videók