Műsorújság
RTL Most

Izmos öklök pofozták a finomságokat a konyhában

Laura búcsúlevele fenekestől felforgatta a tanya mindennapjait: a kieső lány végső akarata szerint a fiúk és a lányok helyet cseréltek az istállóban és a konyhában. Lássuk, sikerült-e visszahódítaniuk a gasztronómiát a srácoknak!
A fiúk elérkezettnek látták a pillanatot arra, hogy megpróbálkozzanak az egyik legalapvetőbb, de annál bonyolultabb élelmiszer elkészítésével. Természetesen messze nem ez volt a tanya első kézműves kenyere, hiszen első héten Heni és Sanya bábáskodása mellett született meg a Farm legelső kétszersült cipója.

Attila Henitől kért szakmai tanácsot az összetevőkkel kapcsolatban, az ipari kémkedés után pedig Gergő fanyűvés helyett ezúttal a tésztadagasztásnak állt neki. A tésztát Attilával közösen annak rendje és módja szerint be is gyúrták, és megkelesztették, bizonyítva ezzel, hogy egyáltalán nem csak női kezek képesek ételt előállítani.
 


Attila az ebéd megfőzésével vette ki a részét a menüsor összeállításából, és feltette főni a krumplit, a polcra tekintve azonban bele ütött az isteni szikra: ha szódabikarbónát kever a főzővízbe, az megpuhítja a krumpli héját! Nem is volt rest, azért a biztonság kedvéért egy rendőrnyomozó precizitásával meg is vizsgálta a gyanús fehér port, majd hozzá adta a krumplihoz. Reméljük, valóban megpuhult tőle!
 


Egyébként olyan villámkézzel aprít hagymát, hogy a Hagyjál főzni-ben lenne a helye:
 
 

Legnézettebb videók