Műsorújság
RTL Most

Izmos öklök pofozták a finomságokat a konyhában

Laura búcsúlevele fenekestől felforgatta a tanya mindennapjait: a kieső lány végső akarata szerint a fiúk és a lányok helyet cseréltek az istállóban és a konyhában. Lássuk, sikerült-e visszahódítaniuk a gasztronómiát a srácoknak!
A fiúk elérkezettnek látták a pillanatot arra, hogy megpróbálkozzanak az egyik legalapvetőbb, de annál bonyolultabb élelmiszer elkészítésével. Természetesen messze nem ez volt a tanya első kézműves kenyere, hiszen első héten Heni és Sanya bábáskodása mellett született meg a Farm legelső kétszersült cipója.

Attila Henitől kért szakmai tanácsot az összetevőkkel kapcsolatban, az ipari kémkedés után pedig Gergő fanyűvés helyett ezúttal a tésztadagasztásnak állt neki. A tésztát Attilával közösen annak rendje és módja szerint be is gyúrták, és megkelesztették, bizonyítva ezzel, hogy egyáltalán nem csak női kezek képesek ételt előállítani.
 


Attila az ebéd megfőzésével vette ki a részét a menüsor összeállításából, és feltette főni a krumplit, a polcra tekintve azonban bele ütött az isteni szikra: ha szódabikarbónát kever a főzővízbe, az megpuhítja a krumpli héját! Nem is volt rest, azért a biztonság kedvéért egy rendőrnyomozó precizitásával meg is vizsgálta a gyanús fehér port, majd hozzá adta a krumplihoz. Reméljük, valóban megpuhult tőle!
 


Egyébként olyan villámkézzel aprít hagymát, hogy a Hagyjál főzni-ben lenne a helye:
 
 

Hasonló videók

  • A szavazás lezárásakor 61-39 százalékot mutatott a két fantomkép. Majd néhány másodperc feszült várakozás után Anikó és Zé közösen hirdették ki a Farm győztesét, Gábort. A fiú örömében futkározott és hálálkodott: megígérte, hogy innentől kezdve minden vasárnap ott lesz a templomban.

  • Bár Gergő nehezen alakít ki barátságot, Brigivel azonnal lelki társra talált – egy ideig. A közös hintázás után jött az együttalvás, a gyors szerelembe esés, és az elkerülhetetlen viszályok, majd a búcsú. Az utolsó hét a felszabadulás, az utolsó hajnal pedig bohóckodás jegyében telt a férfi számára.

  • A fiatal, életerős fiú félve érkezett a Farmra, tartott tőle, hogy hátránnyal indul a többiekkel szemben. Sanyával került a leghamarabb barátságba, emlékeztette őt az édesapjára, és volt kivel edzeni, tápszert eszegetni. A kecskefejő állomás megépítésére a legbüszkébb, valamint arra, hogy az összes háztájit tudja utánozni (hangban).

  • Nagyon szomorúan érkezett a Finálé stúdiójába a fiatal lány. Rengeteget tanult, és élt meg, és sajnálja, hogy csak a konfliktusai kerültek leginkább előtérbe. Cintia a szavazatok 23 %-ával lépett fel a Farm dobogó harmadik fokára.

Legnézettebb videók