Műsorújság
RTL Most

Gábor nyerte meg a Farm 20 millió forintos fődíját

A nézők szavazatai alapján Gábor nyerte meg az RTL Klub Farm című valóságshowjának első évadát, így ő viheti haza a 20 millió forintos fődíjat.

Tíz héttel ezelőtt 14 játékos – Attila, Brigi, Cintia, Dani, Dia, Dóri, Gergő, Heni, Laura, Márk, Norbi, Sanya, Sándor, Tina – költözött be a Farm helyszínéül szolgáló múlt századbéli tanyára, ahol hamar kiderült, hogy nem mindenkit faragtak kemény fából. A várandós Tina ugyanis már az első, míg a kinézetére mindig nagy hangsúlyt fektető Márk pedig a második héten feladta a játékot. Helyükre költözött be Vivien, majd később Gábor is, aki egészen a döntőig menetelt.

 

Az embert próbáló körülmények mellett a játékosoknak hétről-hétre párbajok során kellett bizonyítaniuk rátermettségüket és kivívniuk a játékban maradás jogát. Egyedül Gábornak és Gergőnek sikerült párbajozás nélkül bejutnia a 70 napja tartó játék fináléjába. Míg ezt Gábor leginkább a szerencséjének, addig Gergő a védettségi játékokon szerzett kék kendőknek köszönhette. Nem úgy Attila, aki ötször mérte össze erejét és ügyességét játékostársaival: a Farm utolsó párbaján végül Cintia győzte őt le.

 

A május 29-i élő adásban így Cintia, Gábor és Gergő versengett – immáron a nézők szavazataiért. Végül a szavazatok 61 százalékával Gábor lett a Farm első évadának abszolút győztese, így ő térhet haza a 20 millió forintos főnyereménnyel.

A finálét percről percre tudosítottuk. Kattints IDE és nézd meg a videókat!

Legnézettebb videók