Műsorújság
RTL Most

Ennél kézművesebb kenyeret még sohasem láthattál

A tanya legelső vekni kenyere már azelőtt kétszersült lett, hogy egyáltalán elkészült volna. Egy picit szenes, egy picit nyers, de teljesen a Farmerek készítették el!
Heni a külső szenesedést látva gyorsan kikapta a sütőből a cipót, azonban a szeletelésnél kiderült, hogy belül még igencsak sületlen, azonban Sanya megoldotta a helyzetet: a félkész szeleteket újból visszapakolták sülni.
Íme a Farm első kenyerének születése:
 
Klikk a képre a videóért!

Hasonló videók

  • A szavazás lezárásakor 61-39 százalékot mutatott a két fantomkép. Majd néhány másodperc feszült várakozás után Anikó és Zé közösen hirdették ki a Farm győztesét, Gábort. A fiú örömében futkározott és hálálkodott: megígérte, hogy innentől kezdve minden vasárnap ott lesz a templomban.

  • Bár Gergő nehezen alakít ki barátságot, Brigivel azonnal lelki társra talált – egy ideig. A közös hintázás után jött az együttalvás, a gyors szerelembe esés, és az elkerülhetetlen viszályok, majd a búcsú. Az utolsó hét a felszabadulás, az utolsó hajnal pedig bohóckodás jegyében telt a férfi számára.

  • A fiatal, életerős fiú félve érkezett a Farmra, tartott tőle, hogy hátránnyal indul a többiekkel szemben. Sanyával került a leghamarabb barátságba, emlékeztette őt az édesapjára, és volt kivel edzeni, tápszert eszegetni. A kecskefejő állomás megépítésére a legbüszkébb, valamint arra, hogy az összes háztájit tudja utánozni (hangban).

  • Nagyon szomorúan érkezett a Finálé stúdiójába a fiatal lány. Rengeteget tanult, és élt meg, és sajnálja, hogy csak a konfliktusai kerültek leginkább előtérbe. Cintia a szavazatok 23 %-ával lépett fel a Farm dobogó harmadik fokára.

Legnézettebb videók