Műsorújság
RTL Most

Uraim, irány az orvos!

Egyre gyakrabban hallott kijelentés, hogy a nők egészségtudatosabbak, mint férfi társaik. Míg a hölgyek gyakrabban járnak szűrővizsgálatokra, a férfiak hajlamosak tudomást sem venni testük jelzéseiről. Dr. Tóth a hölgyeken keresztül kívánja felhívni a férfiak figyelmét olyan betegségekre, amelyek gyakran jelentkeznek az erősebb nemnél. 
Az egyik legvitatottabb mentális zavar a kényszerbetegség, ami legtöbbször olyan egyszerű kérdésekkel kezdődik: bezártam-e az ajtót, elzártam-e a gázt? De mi történik akkor, ha újra és újra feltesszük magunknak a kérdést és az ezzel kapcsolatos aggódás, szorongás átveszi az uralmat mindennapjaink fölött? Dr. Tóth segítséget nyújt abban, hogy felismerjük, rossz szokásról, vagy kényszerbetegségről van-e szó.

Dr. Tóth rendelőjében előkerülnek a bokszkesztyűk, ugyanis a véraláfutás lesz a téma. Teljesen természetes, ha fizikai hatás éri testünket, de akár komoly betegség előjele is lehet a bőr elszíneződése.
 

Véraláfutások után női önvédelem. Dr. Tóth számos adás során foglalkozik az egészségünk megőrzésével, de a riasztó statisztikák miatt fontos, hogy pár hasznos önvédelmi tanácsot is megosszon nézőivel, hogy ne legyenek áldozatai különféle erőszakos cselekedeteknek.

A Dr. Tóth adásait teljes hosszában visszanézheti az RTL Moston!

Legnézettebb videók