KERESÉS search-close

Mit üzen a toalett?

szerző:
2015.04.01. 18:00
Igen kínos téma, Dr. Tóth mégis tabuk nélkül beszél róla. Székletünk színe, állaga és formája sokat elárulhat szervezetünk állapotáról, hiszen jellegzetes változást mutat egyes betegségek esetén.
Mit üzen a toalett?
Mit együnk, ha megy a hasunk, vagy mondjuk székrekedésünk van? Dr. Tóth elárulja, melyek a legjobb anyagcsere segítő ételek.

Az életkor előrehaladtával egyre gyakrabban jelenhetnek meg a szem alatti táskák. A hölgyek ilyenkor mindent megtesznek, hogy eltüntessék azokat, pedig komoly betegségekre is utalhat megjelenésük. Dr. Tóth utánajár, mely egészségügyi problémák okozhatnak szem alatti táskát.

A legtöbben tartunk otthon gyógyszereket. De vajon mindenre fel vagyunk készülve? Dr. Tóth kideríti, melyek azok a legfontosabb dolgok, amelyeket mindenképpen tartalmaznia kell a gyógyszeres szekrénynek.

A Dr. Tóth adásait teljes hosszában visszanézheti az RTL Moston!
 
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való