KERESÉS search-close

Létezik-e férfi hűtlenség?

szerző:
2015.04.02. 18:00
Sok nő kételkedik párjában, és tart a hűtlenségétől. Ez olykor jogos félelem, hiszen a férfiak olykor kacsintgatnak erre-arra. Dr. Tóth kideríti, hogy vajon létezik-e tudományos magyarázat a férfiak hűtlenségére.
Létezik-e férfi hűtlenség?
Manapság egyre nagyobb divat tökéletesnek lenni. Fontos a jó alak, a szép bőr. A különböző hegek sokszor vezethetnek önbizalomhiányhoz. Dr. Tóth bemutatja, hogy mit tehetünk a már meglévő hegek ellen.

Kínos téma, Dr. Tóth mégis tabuk nélkül beszél róla. Ez nem más, mint a hasmenés. Mit tehetünk ellene, mik lehetnek a kiváltó okok?  Dr. Tóth olyan ételeket ajánl, melyeket bátran ehetünk, ha ilyen kellemetlenséggel küszködünk.

Dr. Tóth egy játékon keresztül érdekes információkat oszt meg táplálkozással kapcsolatban, és bemutatja, hogy mely ételek milyen problémák esetén vethetők be.

A Dr. Tóth adásait teljes hosszában visszanézheti az RTL Moston!
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való