KERESÉS search-close

Kérdések, amit nem mernek feltenni a nők

szerző:
2015.03.31. 18:00
Vannak olyan nőgyógyászati kérdések, amelyek sokszor alapkérdésnek tűnnek, de a válasz mégsem olyan egyértelmű. Dr. Tóth azonban tabuk nélkül ad válaszokat ezekre, és felhívja a figyelmet arra, hogy milyen fontos beszélni az olykor kínosnak is vélt problémákról.
 
Kérdések, amit nem mernek feltenni a nők
Olvasásnál Ön is tapasztalja, hogy netán nem elég hosszú a keze? Egyre távolabb kell tartani az újságot? A jelenség bizonyos életkor felett általánosnak mondható. Szemeink állapota 40 felett sajnos romlásnak indul. Dr. Tóth utánajár a szemünk működésének és a szemromlás okainak.
 

Nem látható és nem érezhető, a szervezetünk azonban komoly harcot vív ellene sokszor hónapokig, vagy akár évekig anélkül, hogy tudomást vennénk a jelenlétéről. Lassan és lappangva terjed és akár szívinfarktust, sztrókot, vagy rákot is okozhat. Ez az alattomos megbetegedés a krónikus gyulladás. Dr. Tóth megtanítja nézőit a lappangó gyulladás felismerésére és megelőzésével kapcsolatban életmentő információkat oszt meg.

A Dr. Tóth adásait teljes hosszában visszanézheti az RTL Moston!
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való