KERESÉS search-close

Az öregedés jelei

szerző:
2015.04.03. 18:00
Az évek nem múlnak el nyomtalanul a fölöttünk. A testünk rengeteg módon jelzi, hogy öregszünk. A külső nyomait a legtöbben ismerik; szarkalábak, őszhaj, ízületi fájdalmak, stb. Dr. Tóth az öregedés belső jeleivel foglalkozik, és bemutatja, mit tehetünk ezek ellen.
 
Az öregedés jelei
Az egészséges élet alapja, hogy betartsunk néhány általános higiéniai szabályt. Ezért mindenképpen kerülni kell a potenciális baktérium hordozókat. Dr. Tóth megmutatja melyek a legveszélyesebbek, amikre feltétlenül szükséges odafigyelnünk.

Sokan viszolyognak a tyúkszem szó hallatán, Dr. Tóth mégis tabuk nélkül beszél róla. Kideríti, mi okozhatja a tyúkszemet, valamint azt is megtudjuk, hogyan kezeljük, ha ilyen típusú problémánk van.

A fogínysorvadás az egyik legkellemetlenebb probléma, ami a felnőtt emberek nagy részét érinti. Dr. Tóth tisztázza, mi miatt alakulhat ki ez a fajta betegség, valamint bemutatja, mi a legjobb ellenszer erre a problémára.

A Dr. Tóth adásait teljes hosszában visszanézheti az RTL Moston!
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való