Műsorújság
RTL Most

Alkoholfüggőség a nőknél

Az alkohol kis mértékben orvosság, nagy mértékben, méreg. Dr. Tóth bemutatja az alkoholizmust, valamint körüljárja annak kialakulását és következményeit fizikai és lelki szempontból is. Megtudhatják, mit tesz az alkohol a szerveinkkel valamint azt is, hova érdemes fordulnunk, ha ilyesmivel szembesülünk.
 
Az emberek nagy része legalább egyszer kipróbál valamilyen fogyókúrát élete során. Ez indokolt esetben akár még kedvező is lehet, de a túlzott fogyókúrának, a tökéletességre törekvésnek komoly egészségkárosító hatásai is lehetnek. Dr. Tóth anorexiával küzdő vendége saját maga mondja el, hogy éli meg betegségét. 
 

A lakosság egyre nagyobb százaléka szenved lisztérzékenységben. A szervezet valamilyen okból önmaga ellen fordul és elpusztítja saját szöveteit. A gluténérzékenyek számára az egyetlen megoldás a teljes életmódváltás. Dr. Tóth utánajár vajon mennyire nehéz együtt élni ezzel a betegséggel.

Az őszi, téli időszakok beköszöntével a közúti balesetek kockázata sokszorosára nő. Aki került már szorult helyzetbe az utakon, tudja, milyen nagy segítség, ha ismeri a mentőláda tartalmát. Dr. Tóth kvízéből kiderül, szükség esetén mit, mire használjunk.

A Dr. Tóth adásait teljes hosszában visszanézheti az RTL Moston!
 

Legnézettebb videók