Műsorújság
RTL Most

Dr. Tóth - A műsorról

A Dr. Tóth című műsor a The Doctor Oz Show magyar változata. A sorozat Amerikában az ötödik évadjánál tart töretlen sikerrel, bezsebelve a leginformatívabb műsornak járó címet.

Az RTL Klub úgy döntött, hogy felveszi a harcot az egészség-tudatosságért. Magyarországon először, tabuk nélkül beszélünk az egészségről. A műsorban hétköznapi emberek mesélnek saját, megélt történeteikről, felvállalják a nyilvánosság előtt problémáikat, azért, hogy saját példájukból okulva másokon segítsenek.

Dr. Tóth látványosan illusztrálja testünk működését. Olyan tárgyakat használ a szemléltetéshez, melyek a mindennapok részei.
Látványos animációkon keresztül mutatja be szervezetünk különböző funkcióit, folyamatait. Nem kell félni, hogy valaki valamit nem ért meg, mert Dr. Tóth mindenki számára érhetően magyaráz.
Nem lesz többé kínos probléma, hiszen a műsor egyik fő célja, hogy legyünk bátrak, merjünk tabuk nélkül beszélni egészségügyi problémáinkról. Lesz szó az aranyérről, vagy éppen a lábizzadásról.

Dr. Tóth mindenkit arra ösztönöz, hogy figyeljen magára, a tünetekre és merjen segítséget kérni és orvoshoz fordulni. Foglalkozzon magával és környezetével és kérdezzen, tájékozódjon, mert az újonnan szerzett információ életet menthet!

A műsorvezető Dr. Tóth Tamás, akinek a neve nem ismeretlen a magyar tévénézők számára, több magazinműsorban megfordult, ismert emberek lefogyasztásában segített, sőt, az X-Faktor versenyzőit is számos tanáccsal látja el egészségük megőrzésének érdekében.
Dr. Tóth mellett feltűnnek szakértők is, az orvoslás legkülönbözőbb területeiről.

Tartson Ön is Dr. Tóthtal mostantól hétköznaponként, tegyünk együtt az egészségünkért, döntsük le közösen a tabukat!

A MŰSOR FELÉPÍTÉSE

A Dr. Tóth című műsor egyaránt foglalkozik mélyebb, komolyabb, de olykor lazább, könnyedebb egészségügyi témákkal is. Szinte minden egészségügyi szakterületet érint és minden szerv működésével foglalkozik. Elsősorban olyan témákkal találkozhatnak, ami sok embert érint, sok embert foglalkoztat, valakit érinthet a családban vagy a közvetlen környezetben. Ilyen például a magas vérnyomás, a reflux, a rák, a HPV, a lisztérzékenység, magas vércukor, melanoma, allergia és sorolhatnánk.

De lesz olyan, amikor házi praktikákat mutat be, tévhiteket oszlat el, szépségápolási tanácsokat ad Dr. Tóth. Kiderül, mit használjon a töredezett hajára, vagy éppen a szem körüli karikáira. Dr. Tóth azt is bemutatja, milyen házi kozmetikumokat rejthet a hűtőszekrény. Ne felejtse, Dr. Tóth szórakoztatva tanít!
 

Legnézettebb videók