Műsorújság
RTL Most

Ezen a héten véget ér a Drága örökösök 3. évada!

A legújabb részekben fény derült rengeteg titokra, vajon Tibi, Mónika és Kristóf fog találkozni az édesanyjával, akit 20 éve halottnak hittek?

Talán soha nem bukkant fel még ennyi új szereplő Ökörapátiban, mint a sorozat 3. évadában, akik nemcsak azért voltak érdekesek, mert fontos szerepük lett a történet alakulásában, hanem mert jól ismert, olykor rég nem látott színészek alakították őket.

Lékai-Kiss Ramóna, Papadimitriu Athina, Trokán Anna, Szulák Andrea, Parti Nóra, Vándor ÉvaXantus Barbara és Molnár Piroska csak néhány név azok közül, akik új színt vittek a titkokkal teli Szappanos-család életébe. A 3. évadban egy elhallgatott szerelmi történet került napvilágra, kísértések árnyékolták be a biztosnak hitt kapcsolatokat, szerelmek értek véget, újak lobbantak fel, elhunytnak hitt családtag nyomára bukkantak, és egyesekről kiderült, hogy nem is azok, akiknek látszanak, vagy akinek eddig hitték magukat.

A Szappanos-testvérek számára a legnagyobb sokk az volt, hogy bizonyítékokat találtak rá: édesanyjuk mégsem halt meg 20 évvel ezelőtt, ahogy azt az apjuk elhitette velük, de vajon még mindig él? Megtörténik a nagy találkozás az évad fináléjában?

Nézd hétköznap esténként 20 óra 10 perckor a Drága örökösöket az RTL Klubon és megtudod!

 

Legnézettebb videók