Műsorújság
RTL Most

Schwarzi ön- és közveszélyessé vált

Persze nem a valóságban, hanem a legújabb Terminator Genisys kedvcsinálóban, ami mellé továbbiakat is kaptunk a holnap startoló Super Bowl örömére.
Kép: Terminator Genisys trailer

Kezdjük is a sort Schwarzival, aki fiatalkori önmagának megy neki, miközben Daenerys Targaryennek Sarah Connornak segít. Premier 2015. július 2-án.
 
 

Következzen a Kingsman: A titkos szolgálat című elborult akció-vígjáték Matthew Vaughn-tól, a Kick/Ass rendezőjétől, Colin Firth és Samuel L. Jackson főszereplésével. Bemutató: 2015. február 12.
 
 

A "szegény ember Éhezők viadalaként" is számon tartott A beavatott második részéről is új anyag érkezett, íme A beavatott 2: A lázadó. A mozikban március végétől számíthatunk rá.
 
 

Ted 2, kommentár nélkül:
 
 

A 2010-es Vissza a jelenbe című vígjáték is folytatást kap, nem meglepő módon Hot Tub Time Machine 2 címmel, ami magyar fordításban valószínűleg Vissza a jelenbe 2 lesz. Ha mégsem, én kérek elnézést. Külföldön áprilisban mutatják be, nálunk még alakul.
 
 

Időutazós sci-fi George Clooney-val és Hugh Laurie-val? Ide vele!!!
 
 

Végül, de nem utolsó sorban következzenek A minyonok, akik 2015. július 9-én foglalják el a mozikat, és a gyerkőcök lelkivilágát.
 


+1, ami nem is Super Bowl: A Bosszúállók: Ultron kora májusban érkezik, két trailert már láthattunk is róla, most viszont itt egy friss TV spot, amiben sok újdonság nem történik, csak egy tasli. Azt viszont nem a kismadarak hordták össze...
 

Az idei Super Bowl holnap kerül megrendezésre, így az elkövetkezendő napokban még több és hosszabb trailerre számíthatunk (Jurassic World helló!). Tartsatok velünk akkor is!

Legnézettebb videók