Műsorújság
RTL Most

Reggeli Hírvadász - 15/04/03

Mániákus Hírvadász a mai: nem bírunk leállni a Mad Max őrülettel, Dwayne Johnson is folyton velünk van, Reynolds mindenkit átvert, és a Holnapolisz is egyre várósabb!
Nem állunk meg egy Mad Maxnél! Nem-nem!

Láttunk pár képet, két előzetest, a film még a fasorban sincs, de már most eldobtuk az agyunkat a hihetetlen látványvilágától és a brutálisan részletgazdag jeleneteitől – jeleznénk, hogy 2 perc alapján mondjuk mindezt –, és nagy valószínűséggel borítékolhatjuk is a folytatásokat.

Tom Hardy nemrég ugyanis azt nyilatkozta egy magazinnak, hogy a szerződése még három filmre szól. Egyetlen akadálya lehet mindennek, ha az első rész netalán tán nem teljesítene a vártaknak megfelelően – fordítunk: nem hoz elég bevételt. Nem hisszük, hogy ilyen problémákkal kellene majd küzdenie a produkciónak, úgyhogy lélekben készülhetünk is egy hosszú, őrületes, többrészes utazásra.

BTW: A film rendezője, George Miller még korábban úgy nyilatkozott, hogy a lehetséges második rész forgatókönyve már elkészült, sőt a harmadik felvonás történetének alapjai is megszülettek.

Kép: InterCom

Forrás: CinemaBlend
A Deadpoolra a kicsik nemigen ülhetnek majd be

Ryan Reynolds mindenkit jól megszívatott. Éljen április elseje. Megkajáltatta a rajongókkal, hogy a Deadpool bizony 12-es karikával fut majd a mozikban – ami a sztorit és a karaktert ismerve, azt jelentette volna, hogy élve nyúzzák le a lényeget és a legjobb részeket a szuperhősről.

Tolta is rendesen a kamu-dumákat a Twitter-oldalán, ilyen örökbecsű mondatokkal, mint: „szóval akkor zöldre festjük a vért”. Köszönjük. És akad itt egy jóféle kis videó is a témában,  magyar felirattal, amit ajánlunk mindenkinek:
 

 Forrás: CinemaBlend
Tovább találgathatunk, hogy mi is lesz a Holnapolisz sztorija

Láttunk már jó pár jelenetet a filmből, apró részleteket, de még mindig sűrű homály fedi, hogy mivel is állunk szemben valójában. Most azonban kidobtak egy nemzetközi trailert – ne ijedjünk meg a japán szövegeléstől, megéri megnézni –, amiben egy fokkal közelebb kerülünk a rejtélyhez:
 
 

Benedict Cumberbatch csokiból? Jöhet!

A rajongók sok mindenre képesek, hogy elhalmozzák imádatukkal a kedvenceiket. A Cumberbatch-őrültek – hashtag nevükön: Cumberbitches – most egy új szintre emelték mindezt. A színészt belga csokiból készítették el. 250 óra alatt!!! A 40 kilós szobrot pedig kiállítják, hogy mindenki megcsodálhassa. Itt pedig egy videó a folyamatról – vigyázat, sok-sok őrjítő csoki fenyeget:
 

Forrás: CinemaBlend
Dwayne Johnsson most már Disney-ben is utazik

A férfi, az izomkolosszus, az ember, aki még a gipszet és drónokat is simán lepattintja magáról. A kopasz óriás. A mega-ember most egy animációs meséhez adta a nevét, ő lesz az egyik főszereplő hangja a Moana című mesében.

A dolgot már decemberben megneszelte a sajtó, a színész azonban Instagramján tette száz százalékossá az új projektet:

Kép: The Rock Hivatalos Instagram

A Moana 2016. november 23-án érkezik a mozikba!
Para-trailer a végére!

Poltergeist remake. Előzetes. Itt. Most. Lehet kattintani:
 
 
Mára bezár a móka bazár. Legközelebb hétfő reggel találkozunk! Boldog nyulat mindenkinek előre is.

Hasonló videók

  • Gordon Zsigmond (Kolovratnik Krisztián), a kiábrándult bűnügyi újságíró egy brutálisan meggyilkolt fiatal lány halála után nyomoz. A zsigereiben érzi, hogy ez az ügy más, mint a többi. Nyomozását a minisztérium sem nézi jó szemmel, csak egyetlen segítője van, a fotós Krisztina (Tenki Réka). Gordont azonban hajtja a kíváncsisága, és minél jobban el akarják ijeszteni, annál kitartóbban követi a nyomokat. A szálak Vörös Margóhoz (Dobó Kata) vezetnek, ám hamarosan kiderül, hogy ez még csak a kezdet.

  • Jack Sparrow kapitány (Johnny Depp) és Barbarossa kapitány (Geoffrey Rush) újra hajóra szállnak a gyönyörű, bajkeverő Angelica (Penelope Cruz) társaságában. A különc csapat az ifjúság forrását tűzi ki célul. Csakhogy ezt még eddig senkinek nem sikerült megtalálnia. Hamarosan arra is rá kell jönniük, hogy vetélytársaik is vannak a lehetetlen vállalkozásban. A hírhedt Feketeszakáll (Ian McShane) és boszorkányos lánya szintén a kincs után kutatnak.

  • Háború dúl az emberek és boszorkányok között, akik a világra akarják szabadítani a fekete halált. Boszorkányvadászok harcolnak az ördögi ellenséggel az egész világon, köztük Kaulder (Vin Diesel), akinek sikerül megölnie a boszorkák mindenható királynőjét. Azonban a halála pillanatában a királynő halhatatlansággal átkozza meg Kauldert, ezzel mindörökre elválasztva őt imádott feleségétől és lányától. Mára ő az utolsó boszorkányvadász. Egy pappal és egy boszorkánnyal az oldalán folytatja a törvényen kívüliek vadászatát. Meg kell állítaniuk Belialt (Ólafur Darri Ólafsson), aki fel akarja támasztani a boszorkányok királynőjét, hogy az emberiségre zúdíthassa a fekete halált.

  • Phoenix (Wesley Snipes), Los Angeles legelvetemültebb bűnözője összetűzésbe kerül minden idők legbrutálisabb zsarujával, Spartannal (Sylvester Stallone). Bár a harc döntetlennel ér véget, mindketten Kalifornia kirogenikus börtönébe kerülnek, ahol mélyfagyasztott állapotban várják büntetésük végét. 2032-ben azonban a tökéletesen erőszakmentes társadalomban Phoenix kiszabadul és ismét pokoli időszak köszönt a városra, melynek irányítói rövidesen belátják, csak egy ember képes megfékezni a fékevesztett terminátort: a nála is durvább Pusztító.

  • Doug Carlin ügynök (Denzel Washington) a kompon történt katasztrófa ügyében nyomoz, amikor az esettől látszólag független halálesethez hívják. Carlin biztos benne, hogy Clair (Paula Patton) halála összefüggésben áll a merénylettel. Váratlanul megkeresik őt egy szigorúan titkos katonai kutatóközpontból, ahol lehetősége nyílik betekinteni a múltba. Doug minden titkolózás ellenére rájön, hogy nemcsak megfigyelheti a múltbéli eseményeket, hanem meg is változtathatja a végkifejletet.

  • Sean Vetter (Vin Diesel) rendőrtiszt partnere segítségével kézre keríti a mexikói drogkartell fejét, akinek a helye nem sokáig marad üresen: Diablo, a könyörtelen szállító kerül a kokain-birodalom élére. Az újdonsült drogbáró azonnal parancsot ad Vetter likvidálására. Az ügynök ugyan megússza a támadást, gyönyörű felesége azonban meghal a tűzharcban. Bosszúra éhesen, mindent feladva Vetter a végső leszámolásra készül...

  • Chris Kyle (Bradley Cooper) az amerikai hadsereg mesterlövésze, mind közül a legjobb, 150 ellenséggel végzett. Gyerekkorában az apjával járt vadászni, akkor ismerkedett meg a fegyverekkel. Tengerészgyalogos kommandósként az első vonalban harcolt Irakban, társai életét védte és mentette a hajszálpontos, halálos lövéseivel. Ezért is kapta a Legenda becenevet, míg ellenségei Ördögként emlegették, és vérdíjat tűztek ki a fejére. Hazatérve egészen másfajta csata várta, arra törekedett, hogy jó apa és férj legyen.

  • Ben Randall (Kevin Costner), a legendás vízi mentő egy szerencsétlen bevetés során elveszíti egész csapatát. Ben beleveti magát a tanításba, de szabadelvű oktatási módszerével rövid időn belül felborítja a gondosan kidolgozott tantervet. A csoport egyik tagja, a fiatal úszóbajnok Jake Fischer (Ashton Kutcher), akinek eltökélt szándéka, hogy ő legyen a legjobb a csapatban. Fischer nem könnyű eset, de Randallnek kemény munkával sikerül elérnie, hogy a fiúból valóban elhivatott vízi mentő váljék.

  • Dave Harken (Kevin Spacey) megalomán marketinges, Dr. Julia Harris (Jennifer Aniston) szexmániás fogorvos, Bobby Pellitt (Colin Farrell) pedig mindent tönkretesz maga körül. Ők hárman a világ legutálatosabb főnökei. Kurt (Jason Sudeikis), Nick (Jason Bateman) és Dale (Charlie Day) a szenvedő alkalmazottak, akik felbérelik Jonest (Jamie Foxx) három piszkos munkára. Jones azonban csak tanácsadóként hajlandó közreműködni, és azt tanácsolja, egymás főnökeit tegyék el láb alól. Az amatőr banda a sorozatokból vett fogásokkal vág neki a feladatnak.

  • Kalifornia lakói mindenre fel vannak készülve, csak erre a katasztrófára nem. Amikor 9-es erősségű földrengés dönti romokba San Franciscót, Ray, a profi pilóta (Dwayne Johnson) és válófélben lévő felesége, Emma (Carla Gugino) vállalják a lehetetlent. Megpróbálják felkutatni és megmenteni a romok között maradt lányukat. De amikor azt hiszik, túl vannak a nehezén, akkor jön csak a java.

Legnézettebb videók