Műsorújság
RTL Most

Mit nézünk ma? - Péntek (03.18.)

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Ízlések és pofonok

Előzetesért kattints a képre!
A gyönyörű Kate  Napóleont megszégyenítő határozottsággal irányítja az egyik legelegánsabb étterem konyháját. Ám egy baleset felborítja egyeduralmát, az árván maradt kilencéves unokahúga, Zoe  hozzá kerül, aki alaposan megnehezíti az életét. Mindezt tetézi, hogy új szakács érkezik az étterembe. Nick  másképp él és másképp gondolkodik, mint ő. Mégis lassacskán megfőzi az addig minden csábításnak ellenálló nőt.

Mikor?
RTL 21:25

Szilveszter éjjelLaura  sikeres menedzser szívét összetörték. A hatalmas karácsonyi parti előkészületén összetalálkozik egykori vőlegényével, a rocksztár Jensennel, aki arra kéri, hogy adjon egy új esélyt. Szívügyekben Randy is bajban van, aki a liftben reked új szomszédjával, Elise-zel. Ám mindenkinél különösebb páros a frissen felmondott Ingridé és Paulé, akik egy bakancslistát teljesítenek.

Mikor?
Cool 21:05

A kaptár 3. - Teljes pusztulás


 
Miután a kísérleti stádiumban lévő T-vírus kiszabadult a titkos földalatti laboratóriumból, először Racoon City városát, majd az egész világot megfertőzte és a népesség nagy részét zombivá változtatta. Alice egykor maga is kísérleti alany volt, akinek a kutatók megváltoztatták a génjeit. Ennek köszönhetően emberfeletti képességekre tett szert, amelyeket a gátlástalan tudósok, illetve a cég ellen fordított. Egyetlen dolog élteti és hajtja, hogy bosszút álljon a szenvedéseiért és segítsen az életben maradottaknak. Régi és új társaival az elnéptelenedett Las Vegasban portyázik.

Mikor?
Film+ 21:15

Legnézettebb videók