Műsorújság
RTL Most

Jön a Szárnyas fejvadász folytatása, ráadásul Harrison Forddal

Bejelentették, szóval most már biztosan megtörténik. Lehet örülni vagy remegni, de az 1982-es klasszikus tényleg kap egy második részt.
A Szárnyas fejvadász második része évtizedekkel az első rész története után folytatódik majd. Ford újra Rick Deckard szerepébe bújik, akinek a sztorija az első részben még az 2019-es Los Angelesben játszódott. Azóta megugrottunk pár évet, de ez mit sem számít, a forgatókönyv láttán ugyanis még Harrsion Ford is örömujjongásban tört ki: „ez az eddigi legjobb dolog, amit olvastam” - mondta volt a mi Han Solónk, reméljük nem hazudik, nem szeretnénk csalódni az értékítéletében.

Az eredeti produkcióból nem csak Ford tér vissza, az akkori rendező, Ridley Scott is csatlakozott a folytatás csapatához. Igaz, most csak producerként segédkezik majd a produkcióban. A rendezői széket pedig Denis Villeneuve foglalja majd el, aki az elég jó kritikákat begyűjtő Fogságban című filmet rendezte többek között.

„Megtiszteltetés, hogy Harrison Ford Villeneuve-vel az oldalán csatlakozik ehhez az újabb kalandhoz. Villeneuve ráadásul egy igazi tehetség, amit a Fogságban című filmjében is tapasztalhattunk. Hampton Fancher, Michael Green és Ridley Scott egy igazán egyedi folytatást faragtak össze, amely méltó folytatása lesz minden idők egyik legsikeresebb filmjének. Nem is lehetnénk boldogabbak egy ilyen kreatív csapat mellett.” – nyilatkozták a folytatás producerei, Andrew Kosove és Broderick Johnson.

Forrás: Variety

Legnézettebb videók