Műsorújság
RTL Most

A Farm, ami nemsokára a nagyvászonra költözik

Újabb nagy kedvencünk tér vissza! Azonban, míg az X-akták hőseinek kalandjait epizódonként izgulhatjuk végig, addig a Farm, ahol élünk című sorozat filmként kerülhet a mozikba.
 
Kép: Tumblr

Az 1870-es években játszódó, Laura Ingalls valamint szüleinek és testvéreinek mindennapjait feldolgozó telenovella mindnyájunknak ismerős lehet. A 80-as években nagy sikert arató történet filmváltozatát már régóta tervezgetik és most úgy néz ki, végre megvalósul!

Hogy, a készítők hűek maradnak-e az azonos címet viselő könyvsorozatokhoz, vagy a televíziós epizódokat követik-e? Ez idáig nem derült ki, viszont a mozifilmet biztosan Sean Durkin rendezi, a producerséget pedig a Steve Jobs filmet is jegyző Scott Rudin vállalta.

Addig is, ha valakinek hiányozna a telepesek által megismert életforma, az állatok és a természet, egyszóval a farm, esetleg ki is próbálná magát a nomád körülmények között, az ne habozzon jelentkezni az RTL Klub új műsorába, a Farmba!Ha pedig még bizonytalan lennél a tudásodban, tesztelheted is magad!

A Farm tavasszal érkezik az RTL Klubra!

Forrás: Hollywood Reporter
 

Legnézettebb videók