Műsorújság
RTL Most
Tóth Andi
Tóth Andi

Amikor felkértek a Celeb vagyok, ments ki innen! című produkcióba, mennyit gondolkodtál azon, hogy belevágj? 
Szerintem összesen egy hétre volt szükségem. De végül azért döntöttem így, mert ez mégiscsak Afrika. Én még sose láttam világot, Afrikára pedig nehéz nemet mondani.

 

Volt olyan a családodban, aki le akart róla beszélni?
Nem, igazából. Anyukámmal beszéltem erről, mondta, h "Menjél lányom, menjél menjél!" Én meg mondtam, hogy "Oookééééé..."

 

Táboroztál valaha?
Egyszer táboroztam, amikor 12 éves voltam, és tulajdonképpen elvesztünk. Kettévált a csapat, és nem találtuk egymást. Románia egyik hegyes-dombos, erdős vidékén. És nagyon hideg volt.Szerinted mi az, ami a legjobban ki fog borítani a dzsungelben?
Ki vagy mi? :) Az biztos, hogy a pókok, azok... egy mélypont lesz nálam, remélem nem fogok elájulni. Imádkozom majd. Meg remélem, hogy nem lesznek konfliktusok, mert nem szeretem, ha feszültség van az emberek között. Azt szeretem, ha béke van.
 

Van valamilyen fóbiád? Mitől félsz a legjobban?
A pókot ha meglátom, konkrétan elájulok. Illetve minden állattól félek, aminek több lába van mint 4. Ezen kívül tériszonyom van, víziszonyom van, klausztrofóbiám is egy kevés. És egy kicsit antiszociális vagyok. Jó kombináció. :)
Mi a legnagyobb álmod? 
Az, hogy jövőre kiutazom Amerikába, és ott befussak, mint sikeres énekesnő.
 

Hogyan képzeled el az életedet tíz év múlva?
Amerikában leszek szupersztár. Szeretnék akkorra már egy ilyen 1-2 éves gyereket is, meg egy férjecskét, családot...
 

Voltál már ilyen helyzetben? 
Nem, egyáltalán nem voltam még hasonlóban sem. Ezért félek is tőle. De hát majd meglátjuk.
 

Mennyire leszel hisztis? Mennyire tudsz alkalmazkodni?
Hát ha valamit nem szeretek, akkor az a hisztis ember. Én attól a falra mászok. Ha valaki hisztizik, nem én leszek az. Ha lesz ilyen, hát akkor majd elintézem... :) De amúgy tudok alkalmazkodni. 
 

Szerinted mi a legidegesítőbb tulajdonságod? És a többiek mit fognak hozzá szólni?
Szeretek kicsit visszavonulni, sokszor el vagyok egyedül. Nem tudom, hogy ez idegesítő-e. Bár egy kicsit biztos az, de igyekszem majd nem annyira antiszoc lenni és bekapcsolódni a beszélgetésekbe.
 

Mi az, ami a legjobban idegesít egy emberben?
Hát a hiszti! De az nagyon. Tényleg. Nem tudom elfogadni azt egy embertől, ha arrogáns, nagyképű, okoskodó. Ilyenkor felhúzok egy falat, és csókolom!
 

Mi az, ami a legjobban fog hiányozni az itthoni dolgok közül? 
A barátnőm. Nagyon kevés embert nevezek barátomnak, de őt már az úton is hiányoltam. Tárgyból nem sok. Az éneklés, és az, hogy dolgozhassak. Most kijön az új dalom, amit én írtam, és nagyon rossz, hogy nem lehetek ott, amikor kiadják a videóklipet, és nem tudhatom, hogy mi a véleményük az embereknek.
 

Ki az a sztár, akit biztos, hogy nem viselnél el? 
Nem sok sztárt ismerek személyesen, és az alapján meg nem szeretnék ítélkezni, amiket csak hallomásból tudok. Szóval talán nincs ilyen...
 

Ki az a sztár, akinek örülnél?
Az egész X-Faktorból bárkinek nagyon örülnék. A színházból is bárkinek örülnék. Külföldiek közül pedig Tina Turnert szívesen megismerném!
 

Hány napot adsz magadnak a dzsungelben hiszti, kiborulás és sírás nélkül?
1! :)
 

Hányszor fogod kimondani, hogy Celeb vagyok, ments ki innen?
Még életemben nem adtam fel soha semmit, szóval szerintem lehetetlen, hogy ez alatt a műsor alatt én egyszer is kimondjam, hogy Celeb vagyok, ments ki innen! - de persze majd meglátjuk... 

Ajánlott videók

Legnépszerűbb videók

Teljes adások RTL Most Logo