Műsorújság
RTL Most

Nathan Fillion csúnyán leitatta Ryan Reynolds-ot

A két színész már évek óta jó barátságot ápol, most azonban fény derült egy piszkos kis titokra a múltból. A Castle sztárja ugyanis jól kiszúrt a fiatal színésszel.
Forrás: Two Guys, A Girl And A Pizza Place Hivatalos Facebook oldala

Nathan Fillion a következő posztot osztotta meg Twitter oldalán követőivel: "Skacok! Nézzétek kit találtam nektek! Ryan Reynolds fent van a Twitteren! Kövessétek, üdvözöljétek és mondjátok el neki azt is, hogy én küldtelek titeket!" A Castle színésze később megmagyarázta, azért reklámozta Reynolds-ot, mert neki köszönheti, hogy befutott televíziós sztár lett belőle.

Ryan természetesen nem hagyhatta szó nélkül Fillion szavait: "Igaz amit mond! Évekkel ezelőtt Nathan Fillion legalább nyolc pohárnyi italt fizetett nekem Mexikóban. Csak annyira emlékszem, hogy a parttól körülbelül hetvenöt mérföld távolságra ébredtem egy halászhajón. Félek!"

A két színész a Két srác, egy csaj meg egy pizzéria forgatásain ismerkedett meg, azóta pedig elválaszthatatlan barátok. Az imént idézett vicces bejegyzést sok másik követte, mi azonban kíváncsiak vagyunk, hogy mi igaz a történetből!

Forrás: mirror.co.uk

Legnézettebb videók