Műsorújság
RTL Most

Zsófi rajtakapja Viktort és Dorinát

Miközben Regina arról áradozik Zsófinak, hogy mennyire büszke rá azért, amit elért, Zsófi nem bír a lelkiismeretével, és szerelméhez menekül a bárba. Ott azonban rajta kapja Viktort és Dorinát, és azonnal szakít a sráccal. Viktor elkezdi őt a közös titkaikkal zsarolni, így Zsófi kénytelen a kullancsként élősködő srácot eltűrni az albérletben.

Zsófinak rossz a lelkiismerete, mert Barbi szenved a lopása miatt. Amikor aztán Regina még az dj karrierjéért is megdicséri, Zsófi nem bírja tovább az albérletben, és Viktornál keres vigasztalást. De amikor rajtakapja őt Dorinával, egyértelmű lesz számára, hogy Viktor csak kihasználta. Zsófi szakít Viktorral, mire a srác elkezdi őt a közös hazudozásaikkal zsarolni és nem hajlandó kiköltözni az albérletből sem.
 
Bécy reggel a tetováló szalonba megy, mert Rockyra és magára akar tetováltatni. Zoliék természetesen nem vállalják, mire Bécy mérges lesz, és kihívja egy mérkőzésre a tetoválókat. Zoliék belemennek, és a focit választják, de Dávid kérésére már előre eltervezik, hogy veszíteni fognak, mivel Bécy ki akarja rúgni az alkalmazottait, ha veszítenek. A meccsen azonban Zoliék kiakadnak Bécyn, csatába szállnak, és nyernek is. Végül Bécy mégsem rúg ki senkit.
 
Lali azzal hitegeti Barbit, hogy kifizeti az adóssága egy részét, ha benevez vele a „Legjobb cimbik” versenyre. Barbi a gusztustalan feladatok ellenére meglepően jól szerepel. De amikor le is kellene vetkőznie, Joe beugrik helyette. Lali így aztán meg is nyeri a versenyt, de aztán mégis kizárják és ezért nem is ad pénzt Barbinak. Végül
estére belátja a hibáját és megváltoztatja a véleményét.

A sorozat epizódjait visszanézheted az RTL Moston.
 
 
 
 

Legnézettebb videók