Műsorújság
RTL Most

Viola hálából megcsókolja Joe-t

Amíg Joe megmenti Violát agresszív barátjától, Barbi lefekszik Petivel.
Barbi nem bírja nézni, ahogy Regina Gréta miatt szenved, ezért elhatározza, hogy egy zumba órával fogja elterelni a barátnője figyelmét – Reginának azonban semmi kedve hozzá, és durván elküldi Barbit. Amikor Regina mégis meggondolja magát, Barbi azonnal túlzásba is viszi, és össze akarja hozni a jóképű Péterrel. Regina erre határozott elutasítással reagál, mire végül Barbi kezd el flörtölni a férfival, és az ágyban köt ki vele este.


Joe reggel megrémül, amikor meglátja Viola kékre vert szemét. Annak ellenére, hogy a nő eleinte titkolózik Joe előtt, mégis őt hívja később segítségül. Joe és Szúnyog megmentik Violát az agresszív barátjától, és az albérletbe viszik. Miután Viola egy kicsit megnyugszik, nem hajlandó feljelentést tenni, és nem is akar Szilárd elől bujkálni. Joe viszont ragaszkodik hozzá, hogy a biztonság kedvéért hazakísérje Violát. Viola lakásában ismét konfliktusba kerülnek Szilárddal, de Joe-nak sikerül megtanítani neki a leckét, és elzavarni. Viola annyira hálás, hogy spontán megpróbálja megcsókolni oe-t, aki viszont visszahátrál, és leszögezi, hogy ő csupán barátként és edzőként van itt.


Evelinnek folyton túlóráznia kell, ezért Marci úgy dönt, hogy estére meglepetés randit szervez neki. Krisztián később megalázza Marcit Evelin és Karola előtt, ráadásul arra kéri Marcit, hogy töltse az estét velük, és menjenek el kocsmázni. Végül Marci Evelin helyett a kollégáit választja. Az ivászat után azonban elmegy Evelinhez, és bocsánatot kér tőle.


A sorozat epizódjait visszanézheted az RTL Moston.

Legnézettebb videók