Műsorújság
RTL Most

Viktor mégsem egy érzéketlen barom?

Viktor azon spekulál reggel, hogy még ma estig ágyba kellene csábítania Borit, hogy megnyerje a Dorinával kötött fogadást. De amikor felbukkan az exe, Flóra, Viktor zaklatottá válik. Faképnél hagyja Borit, és titokban Flórával találkozik, Flóra pedig bevallja Viktornak a nagy titkát, hogy terhes volt tőle, mikor elhagyta, és az abortusz mellett döntött. Viktor a lány vallomása után teljesen kiborul. Végül érzelmileg teljesen kitárulkozik Bori előtt, aki eredetileg el akarta őt küldeni, mivel időközben tudomást szerzett Viktor pofátlan fogadásáról.

Gábor nem képes szabadulni a gondolattól, hogy Alexa és közte lehetne még valami. Tehát próbát tesz vele a kozmetikai szalonban. Úgy érzi, feltevése beigazolódott, hiszen Alexa féltékenyen reagál, amint Gábor és az osztálytársa, Anna olyan bensőségesen viselkednek egymással. Amint Alexa később számon kéri Gábortól ezt a pimasz húzását, Gábor arra kéri őt, hogy gondolkozzon el az érzésein. Gábor megcsókolja – Alexa azonban elmenekül.

Viktor azon spekulál reggel, hogy még ma estig ágyba kellene csábítania Borit, hogy megnyerje a Dorinával kötött fogadást. De amikor felbukkan az exe, Flóra, Viktor zaklatottá válik. Faképnél hagyja Borit, és titokban Flórával találkozik. Flóra pedig bevallja Viktornak a nagy titkát, hogy terhes volt tőle, mikor elhagyta, és az abortusz mellett döntött. Viktor Flóra vallomása után teljesen kiborul. Végül érzelmileg teljesen kitárulkozik Bori előtt, aki eredetileg el akarta őt küldeni, mivel időközben tudomást szerzett Viktor pofátlan fogadásáról.

Anikó egy csajos estére készülődik, amit Regina szervezett Barbi felvidítására. Ákost azonban ez csalódással tölti el, mert arra számított, hogy együtt töltik az estét, végül megbeszélik, hogy Ákos elmegy majd Anikóért.  Az unalmasan csordogáló buliba Ákos érkezik meg váratlanul, aki  jól kijön a lányokkal, a férfit, akivel beszélgettek, megfenyegeti a WC-ben és felnyomja a falra.
 
A sorozat epizódjait visszanézheted az RTL Moston.
 
 

Legnézettebb videók