KERESÉS search-close

Veszélybe került Tamás és Szofi házassága?

szerző:
2019.01.03. 21:40

Bécy és Annabella közös programra mentek. Szofi visszautasíthatatlan üzleti lehetőséget talált. Erika összehozta a Bécy-ház lakóit.

Szofi és Tamás megegyeztek, hogy a mai nap csak az övék. Tamás titokban abban bízik, hogy lehetősége lesz ismét szóba hozni a családtervezést. Ám Tivadar kísértésbe hozza Szofit, mivel rábukkant egy kiadó üzletre, ami tökéletesen megfelelne egy második fodrászat helyszíneként. Szofit egyre jobban foglalkoztatja a bővítés, ezért a mit sem sejtő Tamással séta közben az üres üzlethelyiség felé veszi az irányt. Amikor kiderül a turpisság, Tamás nagyon begurul, hiszen egyrészt Szofi megszegte az ígéretét, másrészt pedig úgy néz ki, hogy a lány számára minden más fontosabb, mint a gyermekvállalás.
 


Isabelnek esküvői ruhapróbára kell mennie, és azt javasolja Annabellának, hogy addig látogassa meg a Széchenyi fürdőt. Bécy gálánsan felajánlja, hogy elkíséri a leendő anyósát. Miközben Isabel azon aggódik, hogy esetleg visszájára sül el az igyekezete, hogy Bécyt és Annabellát összeboronálja, Bécy és Annabella a gőzfürdőben, meglepő módon jól kijönnek egymással. Ám később Annabella véletlenül a fültanúja lesz, hogy Bécy milyen lekezelő hangon nyilatkozik róla, amin felháborodik és felpofozza a férfit. Hazarohan és dühösen kitálal a lányának, majd választás elé állítja Isabelt: vagy ő, vagy Bécy!
 


Erikának lehetősége adódik, hogy kiköltözzön a házból. De éppen aznap, amikor ezt közölni akarja a többiekkel, Orsi annyira le van lombozódva, hogy Bagoly nem hozakodik elő a jó hírrel, hanem inkább vigasztalni próbálja a lányt. Segít neki megjavítani az ágyát, illetve egy új ágyat készíteni, miközben önbizalomerősítő tanácsokkal látja el Orsit. A szerelési munkák hamarosan az összes lakótársat lázba hozzák. Mindenki beleveti magát a munkába.
 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Nézd vissza Most!

Legközelebb

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való