Műsorújság
RTL Most

Teó Marci felvételével járatná le Joe-t?

Szofi bevallotta az igazat Tivadarnak is. Marci leakarta járatni Joe-t. Guszti és Milán Ayse telefonszámáért versenyeztek.

Szofi nagy nehezen, de elmondta Tivadarnak az igazat a fodrászatról. Tivi úgy érezte, hogy Szofi átverte, és beszüntette a vele való barátságot. Szofi számára ez nagy csapás volt: most nemcsak a fodrászatot veszítette el, hanem ráadásul még a kollégáját is, aki a barátja is volt.

Orsi sokkot kap, mivel Marci elakarta küldeni az apjának azt a videót, amit a tegnapi bulin vettek fel. Teó elakarta küldeni a videót Tamarának, hogy így tegyen szert előnyre a lánynál. Orsi elcsórta a mobilt, hogy tönkre tegye, Joe azonban visszatartotta Orsit, és felszólította, hogy adja vissza. Orsi szót fogadott, majd megkérte Marcit, hogy törölje a videót a barátságuk kedvéért. Végül sikerült megpuhítania Marcit, ennek következménye viszont az volt, hogy a fiú összetűzésbe került az apjával.

Amikor Ayse újra feltűnt a hajón, Milán és Guszti elkezdtek versengeni a lány mobilszámáért. Ayse kihasználta, hogy balhéznak egymással a fiúk és elhúzott, ekkor azonban Milán és Guszti titokban követni kezdték a lányt, aki végül egy török teázóban kötött ki. Ayse újra felültette a fiúkat, de este mégiscsak megjelent a hajón és feladatot adott a srácoknak, amivel megszerezhették a telefonszámát.

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók