KERESÉS search-close

Teó hazugsággal csalt ki Karolából félmillió forintot

szerző:
2018.08.23. 21:30

Joe fellélegezhetett, mikor megtudta, hogy Teó életben van. Bencét és Marcit megfenyegették Teó tartozása miatt. Lili rájött, hogy hibát követett el.

Miután Joe megtudja, hogy Teó életben van, nagyon boldog, amiért végre véget ért a rémálom. Mikor aztán még Tamara is kiáll a kapcsolatuk mellett Teó előtt, Joe már biztos benne, hogy Tamara is készen áll arra, hogy kapcsolatukat a nyilvánosság előtt is felvállalják. A férfi már a közös jövőről ábrándozik, és alig várja a közelgő partit az albérletben, ahova Tamarát is elhívta. Gyöngyi és Szofi azonban időközben kifaggatja Tamarát, és keményen kiosztják őt.
 


Bence mindent megpróbál, hogy megint normális viszonyt alakítson ki Marcival, de hiába. Mikor Gekkó és haverjai betoppannak, hogy behajtsák rajtuk Teó adósságát, a két fiú veszélybe kerül, de Teó még épp időben lép fel, és megígéri, hogy még ma kifizeti a tartozását. Bence és Marci kapcsolata eközben elkezd jó útra terelődni, de Marci újra kiakad, amikor Bence kap egy sms-t Orsitól. Marci dühében letörli a bátyjának szánt üzenetet anélkül, hogy Bence arról bármit is tudna.
 


Lili ráébred arra, hogy hatalmas hibát követett el Danival kapcsolatban. Épp ezért mindjárt másnap visszautazik Pestre, hogy szerelmet valljon a fiúnak. Karesznek először még sikerül rávennie Lilit, hogy maradjon távol Danitól, ám amikor Mesi elmondja, hogy előző nap Dani kereste Lilit a hajón, mert nagyon hiányzott neki, Lili reménykedni kezd abban, hogy Dani is szereti őt. Rögtön felkerekedik, hogy beszéljenek egymással, de a Bécy házban megtudja Annától, hogy pont elkerülte Danit, aki jelenleg éppen egy Hawaii felé tartó repülőn ül.
 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Nézd vissza Most!

Legközelebb

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való