Műsorújság
RTL Most

Teó a lakásában esett neki Szilárdnak

Szofi vissza akarta adni a kiskutyájukat. Lili új terápiás módszert próbált ki. Szilárd és Teó összetalálkoztak.

Teó találkozik Evelinnel, és elmeséli neki, hogy puhára akarja főzni Karolát, hogy a végén ő könyörögjön, hogy odaadhassa a saját pénzét. Karola Borinak panaszkodik, hogy mennyire szeretne segíteni Teón, aminek Szilárd is a fültanúja lesz, és amikor Karola ismét felkeresi Teót, követi őt. A sértett Szilárd elmondja Teónak, hogy lefeküdt Karolával, amit Karola letagad. Teó Karolának hisz, és megveri Szilárdot, aki sértetten el is költözik a Bécy-villából. Karola ismét felajánlja a pénzt, és Teó ezúttal nagy kegyesen elfogadja.
 


Tamás csalódottan fogadja Szofi döntését, miszerint vigyék vissza az előző nap vásárolt kutyát. Hiába győzködi a feleségét, Szofi ragaszkodik az elhatározásához, hogy közösen visszavigyék a kutyát a tenyésztőhöz. Ám az ajtó előtt Tamás megmakacsolja magát, és magára hagyja Szofit, áthárítva rá a hálátlan feladatot. Tamás mélyen elszomorodva, egyedül megy haza, ahol viszont jócskán meglepődik, amikor kis idő múlva megjelenik Szofi, mégpedig a kutya kíséretében, ugyanis képtelen volt visszaadni az aranyos állatot.
 


Lili beleegyezik, hogy a depressziós kismamák találkozója után – ami nem vált be számára – tájékozódjon más terápiás lehetőségekről is, mivel szeretne túllendülni a szülés utáni depresszión. Ám amikor elmennek Karesszal és Teddivel egy közös programra, Lili ismét visszaesik, mert ráébred, hogy képtelen biztosítani a kisbaba számára azt a tökéletes családot, amit nyújtani szeretne neki. Karesz azonban egyértelművé teszi, hogy neki és babának szüksége van Lilire.
 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók