Műsorújság
RTL Most

Tamás Szofinak: „Márk és Teó szétakarnak szakítani minket!”

Tamás kémkedni kezdett. Roland megpályázott egy új álláslehetőséget. Bécy randira ment.

Tamás elrejtett az albérletben egy rejtett kamerát, mert biztos volt benne, hogy Teó és Márk szövetkeztek ellene. Tamara azonban takarítás közben kidobta a sörös doboznak álcázott kamerát, és a videón sem volt más, mint hogy Teó és Márk jól szórakoznak Tamáson. Amikor Tamás lebukott Szofi előtt, a lány iszonyú dühös lett rá.

Rolandnak sürgősen új állásra volt szüksége, de túlságosan válogatós volt ahhoz, hogy elfogadja egy munkaközvetítő cég ajánlatát. Végül nagy nehezen belement, hogy egy próbanapot végig csináljon egy menő bárban, de elszúrta azt. Amikor már épp feladta volna, Anna sietett a segítségére, kedvesen lelket öntött Rolandba, aki ennek hatására, bocsánatot kért a bár főnökétől, és kapott még egy esélyt.

Mikor Bori rajtakapta Bécy-t azon, hogy a táncoslányokat kukkolja, leteremtette őt, hogy ideje egy tisztességes nőt találnia maga mellé. Bécy ezután ismerkedett meg Nórával, aki azonban teljesen kikészült Bécy hiperaktív kutyájától. Bécy ezért felhívott egy kutyamegőrzőt, pechére azonban az ügynökség épp Evelint küldte ki, aki rendesen megizzasztotta az apját, mielőtt elvitte volna Rocky-t, a kutyát.

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók