Műsorújság
RTL Most

Tamás kibukott Paulára, és Borinál talált vigaszt

Tamás és Paula egy pásztorórával ünnepelték meg a viszontlátást, de amikor Paula kigúnyolta Tamás bizonyos szex praktikáit, a fiú úgy érezte, megsértették a férfiúi büszkeségét, ezért Tomi másnál keresett megerősítést…

Tamás egész reggel szorgalmasan készült Paula fogadtatására, a meglepetés reggelit a lakótársai azonban elkezdték megdézsmálni. Amikor Paula megérkezett, figyelmen kívül hagyta Tamást és a romantikus meglepetését az élmény beszámolója miatt, amit a többieknek tartott.

 


Végül a párnak sikerült kettesben maradnia, a lánynak viszont túl sok volt a romantika, ahogyan Tamás praktikái sem nyerték el tetszését, amit szóvá is tett a barátjának. Tamás úgy érezte, Paula nem értékelte eléggé az igyekezetét, és nem értette a lány problémáját sem. A szerelmesek végül összevesztek ezen.

Paula a szalonban Alexának öntötte ki a szívét, aki azt tanácsolta barátnőjének, hogy beszélje meg a problémákat Tomival.

Este a klubban Bori sündörgött Tamás körül, aki felajánlott a fiúnak egy masszázst is, hogy segítsen neki ellazulni. Tamásnak annyira sikerült elengednie magát, hogy megkérdezte Boritól, őt is zavarja-e egy-két dolog az ágyban. Bori lerohanta Tamást, aki mikor felfogta mi történt, leállította a lányt, majd ő maga esett neki Borinak.

 

 

A légyottot Paula zavarta meg, aki azért jött, hogy kibéküljön Tamással.

 


Miután a pár megbeszélte a dolgot, Tamást emésztette a bűntudat, végül pedig úgy döntött, a Borival történteket jobb, ha elfelejti.


Eközben Gábor leleplezte Laliékat, Evelin pedig kínos szituációba keveredett.

Legnézettebb videók