KERESÉS search-close

Tamara: „Szofi nem önmaga, amióta hazatért…”

szerző:
2018.10.25. 22:00

Ádám megdöbbentő ajánlattal állt Joe elé. Rolandnak elege lett Ákosból. Szofi hazatért.

Szofi hazajön Párizsból, és tele van ötletekkel, a fodrászattal kapcsolatban. Munkahelyén azonban sokk-ként éri, hogy a távolléte alatt alig volt valami bevétel. Úgy érzi, Tamara és Tivadar cserbenhagyták, főleg, mivel a tudta nélkül Tamara kis esküvői ügynökségét is megnyitották a fodrászatban. Szofi rögtön beleveti magát a munkába, ami még jobban kiakasztja Tamást…
 


Joe meg akarja értetni Renivel, hogy Ádám csúnya játékot űz vele, de a férfi megint egy lépéssel előtte jár, és azzal szédíti Renit, hogy el akar menni terápiára, hogy bebizonyítsa, képes megváltozni. Joe nem bízik Ádámban, de Reni kedvéért jó képet vág a dologhoz, és átmenetileg békét köt Ádámmal. Amikor azonban Ádám beállít a műhelybe, és előáll azzal, hogy pénzért cserébe eltűnik Joe életéből, úgy látja, ideje keményebb eszközökhöz nyúlnia, hogy megszabaduljon Reni exétől.
 


Roland megdöbben, mikor azt hiszi, Bori azt fontolgatja, hogy megint találkozzon Ákossal. Roland bezárja a lányt a szobájába, és megparancsolja Ákosnak, hogy tűnjön el Bori életéből. Mikor Bori ugyanilyen nyersen elküldi a pokolba Ákost, mikor az váratlanul beállít a házba, Roland nyeregben érzi magát, és egy kezdődő veszekedés közben megvallja Borinak, hogy még mindig szereti.
 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Nézd vissza Most!

Legközelebb

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való