Műsorújság
RTL Most

Tamara Reninek: „Te vagy a felelős Joe bebörtönzéséért!”

Tamara megtudta, hogy Joe-t előzetesben tartják. Kareszre túl nagy nyomás helyeződött. Bence segítséget ajánlott Rolandnak.

Tamara nagyon ki van borulva, mert reggel megtudja, hogy Joe-t előzetesben tartják. Tehetetlen dühében még Bécy-vel is összeveszik. Próbálja tartani magát, és ellátni a munkáját, de szerencsétlenségére, épp egy problémás jegyespár előtt kap idegösszeomlást, amiért a főnöke szabadságra küldi. Kétségbeesésében elmegy Renihez, mert azt reméli, hogy talán ő tud valahogy segíteni Joe-nak azzal, ha újra vallomást tesz a rendőrségen, Joe mellett tanúskodva.
 


Karesznek reggel váratlanul be kell mennie a műhelybe, mert Gábort is beidézték a rendőrségre vallomást tenni. Mivel nem tud jobbat kitalálni, Milánra bízza Tedit. Mialatt Karesz a műhelyben majd megszakad, hogy mindent meg tudjon csinálni, Milán pánikolva hívja, mert attól fél, hogy Tedinek láza van. Karesz hazarohan, hogy megnézze, mi van a fiával, amivel magára vonja Gábor haragját, amiért otthagyta a műhelyt. Mivel Milánnak is mennie kell dolgozni, Karesznek nem marad más választása, minthogy bevigye magával Juniort a műhelybe. Ott azonban Gábor közli vele, hogy ha Karesz nem bírja egyszerre a munkát és a babát, akkor kénytelen lesz keresni helyette másvalakit.  Karesz kétségbeesésében Klaudiát hívja segítségül.
 


Roland reggel nagyon csalódott, mikor Teó helyett Karola jön segíteni neki a bár átalakításában, a közös munka ráadásul veszekedésbe torkollik. Végül Bence segítséget ajánl neki, amit elsőre Roland arrogánsan leráz. Napközben Roland kénytelen belátni, hogy felül kell emelkednie a büszkeségén, és el kell fogadnia Bence segítségét. Azonban előjön a főnökösködő énje, amivel elüldözi a fiút. A nap végén aztán kénytelen belátni, hogy amíg az üzlettársai tojtak a fejre, egyedül Bence volt, akire számíthatott.
 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók